Gris

Hej alla glada! :D
Sitter här och väntar på att tiden ska gå så Niklas kan sluta nångång. När han slutat ska vi dra ner på stan och växla lite pengar så vi har det gjort. På söndag natt åker vi till stockholm, sen kl 6 på måndag morgon går flyget. Vill ha måndag nuuuu! ska bli så extremt skönt att få komma bort i två veckor och bara njuta av sol och bad.
Ska bege mig hem te mor sen också och packa klart det sista.
Fyller ju år när jag är på Cypern, och fira min födelsedag utomlands, ja de sitter inte helt fel. :)
Igår somnade jag tydligen runt 8. Hade sån grov huvudvärk och var sjukt trött. Har nog aldrig somnat så tidigt förut. Somnade med kläder och allt på. Oskönt! Men det var skönt att få sova extra länge. Tror jag sovit 12-13 timmar inatt. 'Så nu är jag utvilad. Är fortfarande lite förkyld, men hoppas att det går över under helgen.. Vi ska bara vara hemma och ta det lugnt, för att inte riskera att de blir värre.  Nåväl, nu ska jag ta och göra mig iordning + släppa ut hunden på gården. Orkar inte ta en promenad atm, får bli lite senare- Kanske ska ta och laga lite mat om jag orkar.

GI

diet hit och diet dit... Har fro.m idag börjat på GI. Hoppas på att gå ner yttligare nått kilo innan vi åker.
Ska åka och inhandla en resväska med mamma om en stund också. Som den tidsoptimist man är kanske man skulle ta och börja småpacka lite. Så man slipper vara ute i sista sekund ( vilket oftast händer ) och sen komma på att man glömt nånting, som man kanske inte borde ha glömt. Ska lägga ner pass och sånt på engång iaf så jag har det gjort. För det hade ju varit katastrofalt om jag glömde det x) haha, lol...

8 dagar kvar..

.. tills vi åker!!! Och jag längtar som en tok! Samtidigt är jag grymt nervös. Gillar inte att flyga, men 4 timmar går snabbt som tur är :) Blev dock inte att åka till ayia napa, för den resan tog slut precis när vi skulle boka. Men till cypern blire, dock oklart var eftersom vi tog en resa med ospecifierat(?) boende. Så får se vart vi hamnar :D Men nice blire :) Kan ju hända att vi hamnar där ändå, får hoppas ;)
Två veckor med sol och bad med världens bästa. Bättre än så kan det ju faktiskt inte bli =)
Atm har jag grovt ont i halsen, känns som sandpapper när jag sväljer. Hoppas jag hinner bli bättre innan. Annars åker jag såklart ändå, men de är ju betydligt mycket roligare om man är frisk och kry :) Imorrn ska jag passa på att gå ner te arbetsförmedlingen och prata med dom. Sen ska jag nog träffa min käre far m. familj som är på en snabb visit här i vackra dalarna. På onsdag ska jag te VC och kolla upp nå utslag jag får när jag solat. Har kommit och gått lite som de velat sen i sommras, kliar som satan.. Så kände att de var dags att kolla upp de nu när vi ska utomlands.
Nu ska jag plocka ihop och städa lite medans Niklas är och tränar. tjohopp

RSS 2.0