Bra dag, bra dag.

HEJSAN HOPPSAN ALLA GLADA:D

Jag har haft en toppendag idag. Ställde klockan i tid, klev upp och gjorde mig klar för att invänta mor som skulle hämta mig inför en tripp på stan. Vilket var en onödig väntat eftersom hon glömde mig. Fick ett samtal, "Vetu vad? Jag glömde bort dig så jag är redan på stan". SHYYYYSSSSSSSSSSSST MORSAN! Så det var bara att springa te bussen. Väl nere på stan mötte jag upp henne och gav na lite parkeringspengar, sen sprang jag iväg å köpte julklapp te niklas, sen mötte jag upp henne igen. Gick runt, köpte julklapp te syster också. Sen kom min babe, så vi gick och tog en kaffe innan det var dags att åka hem. När vi kom hem, slog vi in paketen sen sjöng vi lite singstar med Nathalie och Melinda, Bakade pepparkakshus, sjöng lite till, öppnade paket, sen åkte han hem.

Nu sitter jag här och har jätteont i benen av nån konstig anledning.. kanske fått tillbaka inflamationen, eller så äre växtvärk:O (HAHA FET CHANS)

Nä, nu vart det mycket skrivet, Nu ska jag ta min pencillin och koppla av lite efter en toppendag :)


iloveyou

För kall för att frysa

BRRR!!! Jag vill ha massa sommar!! Går knappt att vara ute för att de är så kallt. (okej jag överdrev lite, men bara lite) Har iaf nyss kommit hem. Idag har jag hunnit med att bowla med Niklas och Victor. (Jag vann såklart... med en liten detalj att man räknar bakifrån) Stina var också med, fast hon bowlade inte :) Sen drog vi ner te stan och satte oss på pitchers, dom drack en öl medans jag inte får dricka eftersom jag äter dendär dumma pencillinen som kan ta och dra nånstans..

Både mina tår och fingrar är fortfarande kalla.. Känns som en ny istid är påväg. USCH hatar vintern näre är såhär kallt!

Imorgon ska jag dra mig ner te stan och inhandla lite julklappar! Kan vara bra att få det gjort nu ;p höhö


vill inte, vill inte, vill inte!!

Igår bestämde jag och babe oss för att gå på bio, blev Harry Potter. Den var bra, men slutet var skumt. Så man måste se andra delen sen när den kommer.

Niklas gick nyss till jobbet. Jag sitter här. Med tankar och tårar i ögonen. Att få veta att en av ens närmsta och absolut bästa vänner ska flytta. Till Piteå. Det känns. Värdelöst! Jag hatar piteå mest av allt i denna värld. Äckliga, äckliga plats! Dels för att Ebba ska flytta dit. Men mest för att det ligger tusen mil åt helvete. Hatar dethär.

sjuk, ovanligt? nej

Nu får det vara nog! Är tammefan jämt sjuk... Var te VC i tisdags och tog prover, fick pencillin. Har haft runt 40 graders feber sen i måndags, imorse vaknade jag med 41. Vaknar jag med hög feber imorgon så ringer jag te vc igen för då äre fan nått som inte stämmer. 40 graders feber i 4 dagar är fan inte bra.. blir så trött på skiten.. Är hängig 24/7, svettas och fryser om vartannat, huvudet känns som de väger bly... Niklas var förbi idag och hälsade på en stund. Det var behövligt :)  Nu har jag inväntat mina timmar på att få ta min sista tablett så jag äntligen kan få sova


GONATT

Det kallas lycka

Känner mig som världens lyckligaste tjej. Har världens underbaraste pojkvän som får mig att må som bäst. Underbara vänner som alltid finns till hands. En underbar familj som jag älskar mest av allt. Jag känner mig så lyckligt lottad. Känns som man lever i en dröm, som man aldrig vill ska ta slut! Livet är på topp och jag njuter av varje sekund :D

you're the only thing that's worth holding on to

Hejsan hoppsan!

Har setat och fördrivit de två senaste timmarna med att sminka mig, platta håret och bytt kläder typ 3 ggr medans jag väntat på att Niklas ska bli klar med flytt så att han kan komma hit nångång. Drar förbi grönan en snabbis innan vi beger oss hem till victor på lite småparty :) Ska nog dock vara nykter, men de är kul för det:)

Snart är det jul. Har inhandlat EN julklapp änså länge. Duktig jag. Är alltid ut i sista sekund, men det gör ingenting. Jag längtar till Jullooovet! Då ska jag ta mig ner till uppsala och umgås med PH, Jihad och alla andra underbara! Sen ska jag träffa Benjamin som kommer hem från Ukraina. Usch vad länge sen de var jag träffa den grabben. Blev ju inget av att jag åkte ner sist han var hem. Det sög. Han är saknad.

Juste, igår drog jag å Ebba hem te babe och spelade Mariocart innan vi bestämde oss för att gå hit och baka pepparkakor. Dom första blev brända, precis som förra gången. Haha. Med andra ord, vi är värdelöst dåliga på att baka. 

Nog för mig.. Solongfuckers

when days became years

att det skulle bli som de var förut är bara en dröm. En dröm som jag vet inte kommer bli sann.


tankar tankar tankar

känner mig som en hamster i bur, som springer och springer i det lilla hjulet men kommer ingenstans. Man är fast, med sig själv. Instängd. Känner sig ensam fastän man är i ett rum fullt av människor. Tom. Hjälplös.

Ibland längtar jag tillbaka till Uppsala, till alla fina vänner man träffade där. Minnen som spelas upp i hjärnan. Vill tillbaka. Fast ändå inte. Idag pratade jag med Jihad, då slog det mig. Jag insåg hur mycket jag saknar honom, hans humor. Killen som alltid kommer med sina störtsköna kommentarer, som alltid fick en på bra humör. Underbara människa. Jag saknar Anna. Jag saknar klassen vi hade i ettan. Ibland ångrar jag mig att jag flyttade hem. Fast ändå inte. Jag trivs som bäst här. Men det är nått som saknas. Alla underbara uppsalabor. Jag skulle vela flytta hit allehopa. PH, älskade vän, om du läser dethär, så ska du veta att jag saknar dig så ininordens mycket. Du är en av de bästa människorna jag träffat. Som alltid finns där, ställer upp i alla lägen. Tänker på snickebrallelåten. Tänker på dig. Underbara, underbara vän.

Falun. Nulaf. Trött på människor. Vill åka bort. Vill ha sportlov och åka till sälen med världens bästa Pojkar. Jag vill åka utomlands. Det är så mycket man vill här i livet. Men hur mycket är det egentligen som blir av? Jag är skoltrött. Orkar inte engagera mig. Vill bara hoppa av. Skita i allt och bara vara. Om det ändå var så lätt.

Nu.Tänker.Jag.Sova!

GONATT

Dagen i punktform

*Vaknade, klädde på mig
*Syster kom hit, drog och köpte hårfärg
*Färgade håret
*Drog ner på stan för en kopp kaffe med babe
*Drog hem, käkade
*Drog och mötte victor
*Gick hem till hans far
*Gick hem till hans mor och kolla in nya huset
*Garvö och Niklas kom dit
*Drog hem, Victor och Niklas var sådär jobbiga som bara dom kan vara
*nu ska jag Snart sova


hihihi kul:)

Helgen

Fredagen spenderade jag hemma med niklas, hade tänkt dricka men de blev inge avet. Var skönt att bara vara hemma och mysaa!

Igår drog jag hem te mor i slätta och färgade håret innan jag började göra mig iordning för utgång. Drog ner te stan och mötte upp Stina och Lindström och drog sen hem te Aronsson där vi förade lite. therese, Turner och Charlie kom sen också. Sen vare dags för Etage! Var faktiskt grymt kul, är inget stort fan av etage men jag hade riktigt trevligt =) Sen kom min darling hit, vi lagade lite fyllekäk innan vi kröp ihop i sängen och soov!

Idag var det meningen att jag skulle åka till sundborn för att fira Michaela som fyller 18 imorgon. Men var så sjukt jävla trött så hade verkligen ingen ork.. Så jag var så fräck att jag stannade hemma. Jag är en sån snäll kusiiiiin!!!!! Nooooot. fy på mig!

Mår fortfarande dåligt, så sitter i min säng invirad i täcket och dricker cola och mumsar på lite chips! Älskar dagen efter fylla. Helt underbart:D fast..... HÖHÖHÖHÖ.

Julstämning

Har varit lite julstämning här i huset idag. Babe kom över så vi bakade riktigt *host* fina pepparkakor och lyssnade på lite julmusik :) Myspys!

Imorgon äre dags för prov... Känner att jag kommer faila, har pluggat lite varje dag nu men de fastnar tammefan inte! Får plugga på mer sen innan jag går och lägger mig, och sen hålla tummarna för att jag får ett G iaf..

Vilket roligt inlägg:D WIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEE, fast...




don't orking med dig:)

RSS 2.0