insektsjagning

Har sprungit runt i huset med sopen i högsta hugg och försökt få tag i den enorma jättemyggan (skronk) som flyger runt och ser ful ut. Lyckades dessvärre inte få tag i den utan det hela resulterade med ett tappat ben. Stackars varelse. fast.... ne

färgad babianrumpa

Hey!

Nu har jag solat klart, duschat och slängt i mig lite käk. Fläkten i solariet hade ramlat av så det var skapligt lökigt, men de var bara att bita ihop och ligga kvar. Duschen var skapligt behövlig iaf haha. Städa blev de inge av heller. Kanske imorgon, eller på söndag men inte idag.

åh, tider.. haha
 

...

Känns inte riktigt som gårdagen existerade. Hur lost i huvet får man bli dagen efter fylla? läskigt. hahaa..

om jag inte är helt ute och cyklar så är det fredag idag, vilket betyder helg.. ja, jag ska då ta det lugnt ikväll. Ska dra iväg och sola med min lille vän niklas också. Nu är det ca 16 dagar kvar tills jag flyttar, tiden går så sjukt fort. Lär väl börja packa lite snart också så att man inte är ute i sista sekund. Och dom här dagarna jag är kvar i falun ska jag spendera med nära och kära och ta vara på varje sekund, för iår kommer det inte bli lika mycket resor hit. Dels för att jag kommer bo med världens bästa anna, och att ekonomin inte håller.

Nu ska jag nog ta och städa lite, för det är behövligt. ttyl

Som en boll kommer jag tillbaks till dig

Igår vare cruising här nere på byn. Kollade dock inte på bilarna utan drog mig till slätta istället och förfesta hemma hos Therese. Drog te stan och träffa lite trevliga människor, och vidare te Krinstineparken. Flipp och Flopp men var en trevlig kväll med vissa undantag.

Idag har jag legat halvdöd hela dagen. Sen kom Niklas förbi en stund och kolla på film, sen tog vi en promenad runt området och nu gick han hem så nu ska jag chilla lite och hoppas på att jag somnar inom kort.


Falun

Hemma i falun igen. Är rätt skönt ändå att få vara lite alone en stund. Drog till borlänge så fort jag kom hem med syrran, hon gjorde en ny tatuering som blev skeeetasnygg, och jag fyllde i min. Ikväll blire nog bara att tat lugnt med en film eller nått.

Gårdagen var iaf awesome, åkte som sagt tillbaka till enköping där vvi bytte kläder och sov lite. Se4n drog vi tillbaka till uppsala och hem till ellinore där hon, louissa och emma var. Gick och köpte pizza nästan direkt vi kom dig sen käka vi och spelade spel. Drog förbi LO och kollade på skumma människor. Sen drog vi tillbaka till ellinore, emma drog hem osvosvosv. Vi satt och hade konstiga diskutioner om läskiga grejer så vi blev typ panikslagna. Somnade runt halv 7 imorse, vaknade vid 11 så det var bara att stressa ner till stan och köpa biljett osv..

rörigt inlägg men skitsamma.'


____________________________________


du liksom sjunker mer och mer för var dag som går.

uppsala

Drog till uppsala igår där vi mötte upp per och co, drog till Kalas och härja lite med massa trevliga människor =) Sov hemma hos Daniel, sen åkte vi tillbaka till enköping idag, har sovit i ca 2 timmar nu så att man är lite utvilad. Strax bär det av till Uppsala och Ellinore.


__________________________-
I don't know you anymore

och vidare till enköping

blev inge kryssning med brudarna igår. Tog 20 över 5 bussen in till norrtälje där jag tog bussen vidare till uppsala där jag bytte buss till enköping. 3 timmars bussresa och jag var akut kissnödig så jag avled nästan. Väl framme i enköping möttes jag av mikaela och marika, drog hem till therese där jag gjorde mig iordning, sen drog vi vidare till krogen där kapten röd spelade. Träffade Johan och Per där också, mycket trevligt :) var en kanonkväll! Idag ska vi kanske in till uppsala och gå på en krogrunda, om per hör av sig dvs, annars får vi se vad kvällen har att erbjuda. imorgon blire iaf att åka te uppsala hem till ellinore på tjejkväll :)

TTYL


förflyttad till rådmansö

Blev inge christoffer idag.  Istället tog jag bussen till norrtälje där anna hämtade upp mig sen åkte vi hem till henne på rådmansö. När vi kom hit satt vi först ute en stund, sen käkade vi innan det var dags att dra ner till hamnen dit det kom lite trevligt folk efter en stund. Och anna, (smart som hon är) tappade sin mobil som numera ligger på havets botten. R.I.P

Imorgon kanske vi ska dra på ålandskryssning med Elin, Lisa och Lotta. Blir nice om vi gör det =) Hoppas att vädret blir bra bara. Nåväl, nu ska jag inte sitta här och skriva. Tjiiiuung



underbara, underbara stad

YO!

Hittils har min uppsala-vistelse varit kanon! Började med i måndags, då jag åkte hit med mamma, lillan och mormor. Framme i uppsala hämtade vi Emma och drog ner på stan och shoppade lite innan det var dags för dom att åka hem igen. Jag och emma fortsatte gå på stan en stund, sen drog vi hem och käka och tog en tripp te gränby. Gårdagen var, speciell. Emma fyllde år så vi skulle fira henne. Mycket intressant kväll, och säger då det, hade inte mickis varit där vet jag inte vad jag hade gjort haha!

Idag drog jag ner på stan och mötte upp Sophie och sara, käkade glass och så. Mycket mysig dag :) Nu sitter jag hos Sophie i örbyhus , hon kollar på lost och jag sitter här ( Jag hatar lost ). Christoffer imorgon, lovely!

Åker tillbaka till falun på måndag troligtvis.

Have a nice

uppe med tuppen

Har precis tagit en dusch och nu väntar packningen. Hungrig som en gnu är jag å, men det får vänta ett tag. Om lite mindre än 2 timmar är jag förhoppningsvis påväg till underbara uppsala! Ska träffa Emsan och sådant när jag kommer fram :) Saknar den bruden sisådär jätte mycket! Nåväl, nu har jag inte tid att sitta här och dega. Åter till packningen. TTYL


B to the akis

ja, bakis är nog bara förnamnet. Igår drog jag hem till syrran och niklas där vi satt några st och drack å spela ölspel osv. sen drog vi till etage och öste lite. Sen blev de fyllekäk, och jag å erik gick hem te han å sov osv. Idag ska jag bara vara hemma, ska ta och packa lite när jag återgått till att blivit en människa för imorgon åker jag te uppsala :D gud vad jag längtar!

flipp flapp flopp

Denna dag har varit skapligt nice! VAknade sent (som vanligt), gjorde mig iordning sen drog jag och mormor till rättvik och käkade god mat. Tog en tripp upp till vidablick också. Sjukt fint ställe! Kanonmysig dag.

När vi kom hem satte vi oss ute en stund ínnan jag började göra mig iordning lite igen. Sen drog jag hem till tobbe där det var lite folk innan vi slutligen drog till Bojsenbeach. Var ganska mycket folk, trevligt vare till en början innan det spårade ut totalt. Efter en stund av spårerier och en kaxig tant som skulle haft en smäll, kom snuten och skickade oss där ifrån. Så tog sällskap med Stina och co och drog mig hemmåt. Ikväll insåg jag verkligen hur enormt underhållande det är att vara nykter när alla andra är aspackade. Och ja, jag var faktiskt nykter! Stolt över mig själv. Nu ska jag ta och försöka sova lite. Min rygg tar kol på mig! gash. Godnatt




bahamarama

Yo fuckers!

Är inte alls särskillt trött så kan inte sova. Jobbigtjobbigtjobbigt- Tyckte jag såg ett djur krypa under sofffan, vilket gör så att jag inte kommer kunna somna fören jag hittar på det! är dock inte säker på att de var ett djur, haha. Såg nog säkert i syne.. Nåväl, Niklas gick precis hem så nu sitter jag här och lökar för mig själv. Är så sjuukt galet varmt här inne så jag storknar snart. Och jag har nån konstig fobi så jag kan inte sova med fönstret öppet. Jobbig  fobi? svar ja! Lider varje sommar. haha. Nej nu ska jag ta nått och dricka och typ, försöka sova kanske.
 

ursula

Kvällen igår var helt okej! Började med middag hemma hos Nattis med Ingrid, anna, ewelina, linnea och helena. Tror inte jag glömt nån. haha. Runt 22.00 kom Ante , Kristoffer, Niklas, Tobbe , tom, noogie och Micke också. Satt och drack lite innan vi drog oss ner mot stan. Var meningen att vi skulle på Etage men jag var så opepp på det så jag och micke började gå hemåt men fastnade på pitchers. Satt där och tog nån öl osvosvosv sen efter en lång stund och promenad genom stan så drog jag tillslut hem. Var som sagt en hyffsad kväll.

Idag har jag sovit lääänge, sen gick jag och träffade erica en stund innan jag slutligen gick tillbaka hem. Är så sjukt seg idag så orkar inte göra nånting.

nåväl...

__________________________________________

du löser ingenting med att hålla på som du gör.

Halleluuuuuuuuuja

ett huvud som snurrar och miljoner av tankar som snurrar i motsatt riktning gör att det blir ett yrt huvud som inte vet vart det riktigt ska ta vägen. Dags att försöka sova kanske?  Ja, men först en nattcigg.

Godnatt!

a drop in the ocean

klockan är inte långt ifrån 1 nu. Och ja vad gör jag? absolut ingenting.  varför sover jag inte? nej för jag inte är nå trött. haha. Imorgon blire te att fira nattis som (äntligen) fyller 18 på torsdag, kommer bli awesome :) Blir tjejmiddag hos henne innan vi slutligen drar oss te krogen och härjar :) Och jag hoppas innerligen att jag kan åka till uppsala på fredag. Isf blir jag där till onsdag eller torsdag. Då ska vi fira emma också som blir stor tjej. Jag saknar staden och alla underbara människor som bor i den. Lovely city , lovely people, lovely life.






_________________________________________

I don't know how to explain, but i'm truly in love with you.


The story of the impossible

Whatever happened to the great escape, the finest ever made ?
 Crafted with pride by masters of the trade, the world's greatest circus.
We had this story of the impossible, a tale best told softly.
One of make-believe, maybe impossible to achieve, but really close.
Who soothed the lions hungry in their cage
With the confidence of a clown ?
A little man who rises on the stage as he falls without a safety net ?


Skitväder

Ja, idag har det varit pissväder mer eller mindre hela dagen. Det har åskat och härjat hur mycket som helst. Och är det nånting jag hatar mest av allt i hela världen är det åska. Tycker inte att det är mysigt nånstans som vissa utan jag tycker bara det är obehagligt och jobbigt. Usch fy och blä för åska. 


Jag spenderar nog hela dagen/kvällen hemma och isolerar mig från omvärlden och dess naturkatastrofer.. typ haha.

TTYL

Sommarkväll!

HEJ!

Sitter ute på gården och njuter av en varm och underbar
sommarkväll och lyssnar på mysig musik som gör att det
stämmningen blir ännu mysigare medans jag inväntar
Niklas som kommer förbi och myser med film !

Idag har jag sovit bort halva dagen.. sen käkat på donken
med mamma, tomas och lillan. Satt mycket fint. Sen drog
jag hem till mormor och bytte kläder innan jag gick till Söb
och satte mig på rampen med Erica och chillade ett tag innan
vi bestämde oss för att gå till kolgårn och chilla lite till. Har varit
så sjukt varmt idag så man vet inte vart man ska ta vägen.



JAG SAKNAR MINA UPPSALA MUPPAR!

4 veckor kvar tills jag flyttar tillbaka,
gud vad jag läääängtar! :D

helgen i sin helhet

fredag- var inte alls pigg på att göra nånting så
spenderade hela kvällen hemma, vilket var sjukt skönt
men sjukt tråkigt.  På lördagen hade jag ingen lust att sitta hemma
så drog mig hem till Carro där det var lite folk, dom satt och drack
och vi hade trevligt (: Sen vare dags att dra ut, så drog först te
pitchers och sen vidare till rådis. Helt okej kväll :)

idag (Söndag) ställde jag klockan på 9 för att åka ut på runn med
mamma, systrarna och morbror. kan ju säga att man var skapligt
trött. Men det har varit en kanon dag :) Vi bada och solade och käkade
god mat osv :) helt underbart. mindre underbart är att jag bränt mig
mer eller mindre över hela kroppen. Not so nice!

Nä nu ska jag försöka sova.

usch

mår som ett pissigt anus.
Ligger i sängen hela dagen idag.

nattisss

Hej!

För en stund sen drog Niklas här ifrån för att åka till danmark,
så sitter här själv och stör mig på en fluga och en skronk som
flyger runt i rummet och bara är allmänt irriterande.

Härom dagen var jag som sagt hem till stoffe. Satt och prata massa
om gamla minnen och vad som hänt de senaste åren som vi inte
umgåtts osv. Vad som fick oss att sluta umgås var det ingen som
hade nått bra svar på. Men det är väl sånt som händer, men det
skare bli ändring på nu :) Och gud så glad jag är att vi har fått upp
kontakten igen, för det måste vara en av dom underbaraste killar jag
känner! Iaf, käkade massa glass och Efter en stund kom Oskar,
 Jesper och Emma. Så då blev det film, sen när dom drog fortsatte vi
att kolla på nån skräckis som var helt psykad xD haha.
Båda somnade dock och vaknade runt 9 på morgonen så då kände jag
att det var dags att bege sig hemmåt. Var en toppenkväll!

Så idag? Ska träffa michaela en snabbis, sen Richard om han håller planerna.
Sen frammåt kvällen drar jag mig nog hem till Stoffe igen och våldgästar han.
Lika bra det för han är ensam hemma och har inga vänner.
Så man måste ju ställa upp för laget. HEHE, nej skämt åt sido...

Nu ska jag försöka sova en stund, om jag kan.. Hade inte Mr. Hjertén
hållt mig uppe hade jag säkerligen sovit för nån timme sen redan. :)
HEHE, fast nee..

AJA; nu blire bara massa blajja.. hörs sen, GODNATT!


wounderful life

Hejsan hoppsan!

Idag har jag sovit jättelänge och det var jätteskönt.
Kändes som det var ganska behövligt även om jag
sov minst lika länge igår. Idag har jag iaf inte gjort
ett piss än så länge. Typ, käkat och klätt på mig. haha.

Sitter och väntar på att tiden ska gå, ska ta och platta håret
också så att jag har det gjort. Sen ska jag vänta på att mamma
har slutat osvosv. Och till kvällen ska jag gå över till min gamle vän Christoffer.
Var år sen vi umgicks sist så det ska bli riktigt trevligt :D
Käka glass och snacka massa skit, precis som gamla tiden :)

Ja, platta håret var det ja.. Uppdaterar säkert sen, om jag har tid.
och ja, jag ska skärpa till mig.

TTYL

SLITEN MEN LYCKLIG

Hej!

Ursäkta den dåliga uppdateringen men har varit många bollar i luften de
två senaste veckorna så har inte haft tid att blogga.

Förra söndagen tog jag, jossan, Niklas och Garvis våran packning och
drog till borlänge där vi träffade på Jon och slog upp tält osv. På måndagen
drog vi tillbaka till falun och hämtade dricka och sen tillbaka till borlänge där
det blev ett jävla party som slutade med att jag fick sova i sjukstugan. Haha,
Lyckad början på Peace & Love. Juste, vi flyttade även ihop med resten av
Camp Awesome som vårat camp hette. Iaf, på tisdagen mådde jag så jävla
pissigt så jag åkte hem till Falun och sov, Sen har det varit fullt ös hela veckan
och det har varit så varmt att man trott man skulle avlida vilken sekund som helst.

Men det har varit en kanonvecka och man är bra sliten efter en hel veckas drickande
osv. Höjdpunkten på hela veckan var helt klar NOFX, Billy Talent och Nikola Sarcevic.

Skavsår över hela fötterna har man fått också, men de är så de ska va ^

nåväl, snart kommer Niklas och myser.

TTYL

RSS 2.0