Världens Bästa

<3


ingen rubrik

nada es para siempre, pero bueno, esto es sólo el comienzo


Sjuka, Sjuka människa


Seriöst, hur jävla dum i huvet får man bli? Skadade jävla äckel

http://politisktinkorrekt.info/2010/11/23/misstankt-for-valdtakt-pa-84-aring-slappt/





obadoba

Helgen blev verkligen inte som planerat. Gårdagen var kul, men jävligt seeeg! Men kul vare å träffa brudarna igen... Både jag och Erica kände att vi vela åka hem te falun igen, och vilken tur att vi träffa sånna enormt underbara människor! Haha, Dogge och Rickard drog på en  "roadtrip" upp te falun mitt i natten. var hemma runt 5 imorse. men bilresan upp var nog de roligaste på hela kvällen! woopwoop.

Ikväll ska jag hålla mig nykter igen, vilken blir min andra nyktra helg :) känner mig duktig haha! drar hem te laddan med niklas inom kort..
seee yhAH


round and round, here we go again!

Kom hem från skolan för en stund sen, har varit en riktigt chill dag.. På ARL-lektionen gick vi igenom vad vi ska plugga på till provet, och engelskan fick vi jobba hemma med. Skööönt!

Har precis druckit upp min kopp med ett riktigt äckligt te som jag fick av mamma som ska hjälpa mot förkylningen. ja, är dunderförkyld! Näsan rinner stup i kvarten och hostar som en gris, men det hindrar inte mig ifrån att bege mig till enköping/västerås över helgen. Ska bli så galet kuuul!

Nått annat som är kul, är att folk verkar vara så förvånade över att det blev fredag denhär veckan också. Man kollar folks statusar på facebook, "idag är det fredag" osv, som om det skulle vara nån som hade missat det? Liksom, Really? Kom verkligen fredagen denna vecka också? Fascinerande.

Nu ska jag sätta igång och packa så att jag slipper stressa till tåget sen. men först ska jag knapra lite alvedon.

TTYL


Nattbloggning.se

Kan inte sova... bläshbläsh

Varit hemma från skolan idag, börjar bli sjuk :( men imorrn ska jag nog ta och pallra mig dit, har bara en lektion så det är nice.

Nu ska jag ta och slänga på mig kläder och ge mig ut i kylan för att följa med Mathias upp te akuten.



SO LONG FUCKERS

Hehehej

Jag är verkligen urkass på att uppdatera denna enormt tröliga blogg. Men vet ni vad? Jag orkar faktiskt inte bry mig. HEHE. Har precis kommit hem från min käre Niklas, ska ta och hoppa in å ta en låååång skön dusch sen ska jag bara ta det lugnt och kanske slå på en film eller två och förhoppningsvis ska jag kunna somna i tid inatt. Somnade runt halv 7 imorse (vaknade kl 20.00 på lördagen så inte så konstigt att man inte kunna somna) och sov te ca 5 så får nog tvinga mig te sömns inatt. Borde egentligen plugga också, har ARL-prov om ca 2 veckor och det är så sjukt mycket man ska plugga på så de är väl lika bra att man börjar i tid. (vilket säkerligen inte kommer att ske, jag+plugg går inte riktigt ihop) HEHE.

Nu är det 5 dagar kvar tills jag och Erica beger oss till Enköping hem till världens bästa Mikaela. Gud vad jag längtar!!


I'd rather be with you

 Helgen har spenderats hemma hos niklas med bäst folk!

Skola imorgon, inte ett dugg pepp.

SUPER MARIO

Haft en underbart trevligt kväll :D Har degat hela dagen, runt 20.00 drog jag hem till Erik för att nöta lite tv-spel. Spelade Mariocart och vanliga super mario fast på wii. Underbar underhållning :D Haha. Runt 23 tiden kom Victor ÄNTLIGEN hem till falun efter en vecka i New York. ( En vecka som kändes som en evighet. Och som jag sa till han idag, Han får aldrig mer åka iväg!)  Drog hem till han och var där en stund innan vi drog te statoil och sedan bestämde oss för att dra hem te Niklas där dom satt och lanade. Slutade med att vi spelade Mariocart (igen). Älskar det spelet :D Ska fan övertala grabbarna att sitta och spela det om helgerna ist för att 'bruka alkohol' som man säger på vuxenspråk.

Promenaden hem med Victor var nog det roligaste på väldigtväldigt länge. Haha UJJ vilken underbar människa :D Garvade så mkt att jag nästan pinkade på mig. Så ett akut toa-besök var behövligt när man kom hem :)

Nu sitter jag här med en cola, och funderar på om man ska ta och sova lite? Klockan är ju trots allt ganska mycket. Så, det får nog bli att krypa te kojs!

Gonatt, eller ska man säga gomorron?

Värd kväll

Drog mig till grönan idag, orkade verkligen inte sitta hemma en dag till, även om jag fortfarande känner mig dålig. Dumt val egentligen, men skulle fått psykbryt annars. Iaf, satt där och chillade ett tag, sen drog jag hem.. Väl hemma kom ångesten.. vad fan ska man göra nu liksom? Nej funkade inte. Drog med Niklas och Laddan hem te Jake istället där vi satt en stund innan vi bestämde oss för att lira lite Mariocart. Och jag SÖG.... Jag brukar alltid vara så jävla grym på det(onykter).. Så det är helt klart ett spel man ska lira när man druckit, så att säga:) Men kvällen har varit toppen!

Nu ska jag ta mig ett glas Juice innan det är dags för sängen.

I MISS YOU


b l ä ä s h

Är det enda jag kan säga just nu..

Sket i mötet jag hade på må bättre idag, orkade verkligen inte kliva upp. Har ignorerat nästan alla sms och samtal jag fått idag. Är så slut i kroppen så orkar knappt hålla mig vaken. Mår illa, orkar knappt äta, vill bara spy.. Hela min kropp värker och jag vill bara somna om.

Tänker stanna kvar i sängen hela dagen, mysa ner mig med en kopp kaffe, en bok och bara vara..


RSS 2.0