Home sweet home

äntligen tillbaka i Uppsala! WEHOOOO

Och SJ vart halvt på min sida idag... Började med att tåget till borlänge var en halvtimme försenat, så det var bara till att hoppa in i bilen igen och åka dit. Och där kom tåget i tid!!!!!!!!! fick en liten chock. BRA SJ!

Nu ska jag försöka samla ihop mig och ta en tripp te statoil.. gud så drygt, dom borde ha hemkörning!

later

söndag

lovet är slut.. tråkigt, fast ändå sköönt^

Vaknade för en stund sen så ska sätta igång och packa och städa ihop lite innan jag beger mig mot tåget som går 19.28.

Som sagt, packa och städa..

TTYL


waddappp

Sitter här och är trött och funderar skarpt på att sova. Min käraste mor är ute och har kul idag, medans jag sitter hemma och typ, ruttnar?

Haha, anyway.. imorgon (idag) åker jag hem till uppsala igen, ska bli awesome.. Tro det eller ej, men längtar lite te skolan :O OOOMG; nått är fel på mig! haha.

NIGHT

b a k i s dag

Tjatja,

Idag är jag sjukt seg!

Igår börja jag dagen med att åka in till stan och möta Ida. Vi gick och fikade och promenerade runt och kollade på kläder osv, inhandlade ett par nya byxor ^

Drog till grönan sen och var där ett tag för att sedan dra vidare hem till Alex. Var där en liten stund sen drog jag micke och jossan hem Till Liv och sen hem te micke där vi avslutade kvällen.

Var en bra dag/kväll!

Ikväll blire troligtvis bara  att chilla

godmorgon världen!

Nyss vaknat, så ska börja göra mig iordning för att sedan dra mig mot kristine och träffa Ida som jag inte träffat på 1000 år känns det som! Ska bli trevligt :)

Så, uppdaterar säkert till kvällen, annars blir det imorgon.


ida

Natthumor på hög nivå

Ja, jag ägnar mina vakna natt-timmar till att sitta och snacka med Jihad på msn, och garva för mig själv medans vi kolla på fula videosar på youtube, Måste ju dela med mig, så lägger upp några st ^


A new friend, a true friend, a best friend



Anna Mattsson, en av mina bästa vänner, en av jordens underbaraste människor.

Vi är så olika, men ändå så lika.. Vet inte riktigt hur jag skulle klara mig i uppsala utan dig. Du var den första jag lärde känna när jag flyttade dit, och jag är sjukt glad över att jag träffade dig. Känns som jag kännt dig i en evighet, fast det är lite mer än ett halvår bara. Alla sjuka grejer som vi har gjort tillsammans, vad ska man säga? Jo, att det är minnen för livet. Skulle inte vilja byta ut en sekund av det. 

Det jag egentligen vill säga är att du är bäst och att jag alltid kommer ställa upp för dig, idag, imorgon och även om 10 år! (om vi överlever 2012 dvs haha, nej skämt åt sido)

<3 big love to you my friend

Every long lost dream led me to where you are

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Sitter och försöker stämma min gitarr, helt förgäves!  När man väl stämt den, så har man en klåfingrig liten lillasyster som är och pillar så den blir ostämd igen. :) och jag är typ, megadålig på att stämma, så ska lämna över den till min kära granne så hon får stämma den (as usual), sen ska jag förhoppningsvis lärt mig spela inom kort. Ska sitta och nöta flera timmar om dagen för jag ska bannemig kunna spela till sommarn ^

Såå, vad har jag gjort idag?`
 Jo, jag vaknade och gjorde mig klar och begav mig till jossans skola.. Sen när hon slutat drog vi och käkade, sen fika på wayne's! Har gått runt på stan och velat ha massa grejer, men har bestämt mig för att vara någorlunda sparsam med pengarna denna månad.. Får se hur länge det håller^ haha. Fyller för övrigt 18 om 7 veckor :D Weeehooooooo, då smäller det minsann! Hoppas tiden går fortfortfort, vilket jag tror den kommer göra med tanke på att alla veckor bara rinner iväg... Snart är lovet slut också, så beger mig hem på söndag OM det går nå jävla tåg dvs ^ Hatar SJ! 

 


B to the O to the RING

Once again..

Sitter på jossans skola och har enormt boooring. Hennes dumma lärare lät mig inte sitta med där inne ^ arggghh..
Plus att jag var dum som gick och vilade imorse vid ca 2 tiden.. Och såklart så försov jag mig och missade hockeyn! TEARS*  Fast det var väl lika bra, sverige förlorade ju :( dummadumma slovakien!


Nu ska jag underhålla mig med nått annat så att tiden förhoppningsvis går en aning fortare så att muppen kan sluta nångång!

TTYL

annoying orange

HAHAHA SERIÖST!
Har inte garvat så mkt på länge! sååå sjuuukt fuuuult! haha 1 2 3

tööööönttttttt

Jag tycker personligen att det gick överstyr på h-bo när nationaldemokraterna var där.
Men vad kan man förvänta sig?  HARALDSBO, YOU ROCK! NOOOOT!!!!!!!

nån mer än jag som tycker detta är töntigt? ^


apelsinskal

Tjohejsan!

ja, igår.. eller kanske man ska säga imorse så somnade jag tillslut(tackochlov) Vaknade dessvärre inte fören runt 2 - halv 2. Då drog jag mig till stan och mötte jossan (as usual) så drog vi te grönan och chilla jääärnet.. typ! haha.

Imorgonbitti, blir det hockey, om jag inte helt är ute och cyklar!

later

drog

sådär bra, riktigt bra!

Kan inte sova, även om jag är så sjukt trött.
Så knarkar denna låt, några gånger om och om igen,
sen hoppas vi på att jag tillslut kan somna.
Jag säger godnatt, och sen får vi se om jag återkommer.



Videobomb vs. bildbomb

En härlig stund på isen, kanonväder! Ibland, så njuter man av vintern






that's the way it goes

som sagt var jag och jossan ut på isen idag och åkte lite, blev dock inte mycket åkandes pga skavsår osv^ haha. men det var kul så länge det varade. Isen knakade sjukt mycket och sprickorna var större än förra helgen, sjukt läskigt iaf^

När jag kom hem slog jag mig ner i soffan och kollade på film, sen tog jag ett varmt bad! Mycket avslappnande. Och nu har jag precis kollat på Hannah Montana the Movie med lillsyrran och mamma.

Kvällen blir lugn, och imorgon blir det troligen att träffa Ida en snabbis :)


later

RUNN

Ja, drar mig ut på Runn med jossan och åker lite skridskor ^ Ska bli redigt nice! nu när det äntligen är fint väder ute så får man ju passa på!

TTYL!

Babababababaa

vakna-duschen-grönan-hem
så har min dag sett ut.

Är allt för trött för att uppdatera långt idag^ hörs imöra!

sverige vs. finland

förstår inte riktigt vad jag gör uppe såhär tidigt när jag har lov !  Gíllar inte att matcherna ska visas så  jääääävla tidigt^ menmen,, vad gör man inte?

Vi krossar mumindalen !


Just love it

-Mamma! Kenny äter upp allt shampoo!
- gör jag inte allste

En av dom roligaste filmerna genom historien! hahaha


söndag-..

.. den tråkigaste dagen på veckan.

Kvällen igår var awesome, med trevligt folk! Idag tog jag och ´jossan bussen hem hit efter att ha sovit kvar hos Erik. Gick och köpte chips, och väl hemma tog vi och käkade lite tacos, sen kollade vi på film. Har sovit mer eller mindre hela dagen men är tammefan ändå trött! helt galet..

Sitter nu och kollar på 2½ men, awesome!

Imorgon ska jag sova hela dagen, och hela veckan. Skönt med looov!

bara för att vi kan..
 

later

snabbis

blir en kort och snabb uppdatering idag..

Vaknade och klev upp runt ca 15 tiden, käkade frukost osv, sjöng singstar med lillsyrran. Och nu håller vi på oss göra oss iordning inför kvällens bravader som spenderas hemma hos jossans bror!

Tonight's gonna be a good night



later

In Falun, with jossan! awesome dude

tjabba tjena hallå!

Nyss hemmkommen ifrån Carro. Sitter här i sängen med världens bästa Josefiné!

Tänkte bara upplysa er om hur enormt mycket jag fullkomligt HATAR sj!!!! Tåget var över en timme sent så fick sitta på stationen och typ ruttna fram tills tåget äntligen kom.. och ja, på vägen stannade det ca sådär en miljon gånger för att det var ett annat cp tåg som hade nå fel! Sen vare nån växel det var fel på, så det tog över 2 timmer för att komma till falun. dampdampdamp på det!

Väl framme drog jag till grönis och träffa jossipossi, sen drog vi som sagt hem te carro och kollade på hey baberiba. Sen SPRANG vi till bussen, sjukt drygt! Tur att det var en sån snäll och söt bussis som såg oss och stannade :')  Men ja, då var typ denna månads motion avklarad.

Nu, ska vi sova inom kort... eller inte!

Juste!!! proven idag gick AWESOME !!!!!!!! eller ja, matteprovet vet jag dock inte hur de gick men kändes bra. Och mediekunskapen fick jag MVG på, YEAH DUDE I ROCK!

later

Te mostraré el camino para algo mejor

Eller något i den stilen..

Jag börjar bli förkyld, not good! Känns som jag har fetaste såret i halsen, ajajaj.

Varför jag skriver här just nu vet jag faktiskt inte. För jag har egentligen ingenting att skriva om.. Men jag ser det som ett tidsfördriv, eller nått.. Fick iaf veta idag att jag blivit av med mig Ig-varning i svenska. Känns verkligen som en befrielse, att inte behöva tänka på det någe mer.. Imorgon ska jag ta mig tid att göra prov i mediekunskapen som jag ligger efter med. Skulle ha gjort det för länge sen egentligen, men har varit för slö så har inte orkat. Men nu tycker jag att det är dags att ta tag i allt jag ligger efter med så man kan släppa det och fokusera på det nya..

Imorgon börjar lovet, can't wait! Kommer bli så sjukt skönt att slippa skolan i en vecka :') haha. Kommer nog spendera mer eller mindre hela lovet i falun om planerna inte ändras.. Och nästa helg, står bjurs på listan! Ska bli sjukt kul att komma ut i backen. Har ju inte blivit av att jag varit ut nått denna vinter. Så nu håller vi tummarna för att det verkligen blir av, annars blir jag saad!


Nu ska jag försöka plugga lite till matteprovet som vi har imorgon. (2 prov på en dag, wish me luck)

later



no lifer

Borde plugga, borde tvätta, borde packa, borde städa...

Men nej, jag sitter här och gör ingenting vettigt, vilket jag kommer fortsätta göra resten av kvällen för jag har ingen ork att ens laga mat..

B to the O to the RING

Nyss kommit hem efter en riktigt kort dag i skolan. Imorse värkte min rygg som aldrig förr och det kändes som att jag bara ville ligga kvar i sängen och inte röra mig ur fläcken. Men tog mig i kragen och drog te skolan och var med på sista lektionen iaf. Idag ska jag tvätta, och fixa lite här hemma.. Känns som det kan behöva ordnas lite.

TTYL

jag hade en gång en båt..

med segel och nånting nånting... Haha kommer inte ihåg låten^

anyway, sitter hemma hos Anaabanaana och flummar som vanligt. Sitter och försöker gör klar min pm-uppgift i svenska, men blir distraherad av allt annat, så det går inte så bra!

Har beslutsångest om hur jag ska göra i helgen, falun eller uppsala?
Orkaaa!


nu ska jag plugga vidare

later

it's all, or nothing

Kan inte sluta tänka tillbaka, på den där tiden då det var du&jag.. Vi hade det så jävla bra, och jag ville inte att nånting skulle vara annorlunda.  Vad var det som hände? Vad gick snett? Det är så många gånger som jag tänkt tillbaka och önskat, att allt kunde vara som då.

Även fast du förstört en stor del av mig, och jag bestämt mig för att lämna dig bakom, i det förflutna så tänker jag på dig, varje dag! Jag antar att en del av mig fortfarande älskar dig. Frågan är, hur lång tid ska det ta? Tills jag verkligen kan släppa dig helt? Har fortfarande en bild på dig när du var liten inramat på mitt skrivbord.. Så många gånger jag har tänkt att ta bort det, kasta det och radera dig helt ur mitt liv.. Jag vill inte ha sånna människor som förstör och gör vardagen allmänt jobbig. Hur mycket jag än vill, så känns det omöjligt.

Kom och tänka på den sommarkvällen vi drog och spelade fotboll bara du och jag, och sen la oss i gräset och kollade på stjärnor. Vi låg där i gräset i över en timme och skrattade och hade så sjukt kul! Jag njöt verkligen, tänkte att vad skönt att vi kan umgås, som kompisar trots det som hänt.. det varade inte länge..

snart 2 månader har gått, du har hört av dig en gång.. Då du slänger ur dig massa skit. Är du ute efter att såra mig? Isånnafall har du lyckats jävligt bra!

Hur mycket jag jag än vill hata dig, så kan jag inte påstå att jag lyckats.. Jag trodde jag skulle klara mig bättre utan dig, vilket jag kanske gör.. men som jag inte märkt än, Jag tror jag saknar dig, fastän jag inte vill erkänna det för mig själv.


Algo que llama amor, no es en mi vida.


 

another emma&anna day

¨Nu börjar dendär dåliga uppdateringen återkomma.. Sorry for that.

Idag efter skolan drog jag ner på stan en stund med Anna och inväntade Emma. När hon kom drog vi hem till henne och anna hem till sig..
Vi bakade kladdkakemuffins^ Mycket gott, sen blev det rockband och singstar, har sjungit oss hesa^ Haha. Anna kom även förbi sen. Videos kommer komma upp^  Missade bussen ca 3 gånger för var för inne i att sjunga. |-) tröttsamt.


uppdaterar säkert senare


later



Hilarious


Videobomb

YOOO!
Idag har jag haft en bra dag, fast har varit sjukt seg hela dagen.  Som sagt, imorse åkte jag 07.25 från falun, mötte upp sophie när jag kom till uppsala och begav oss till skolan. På fotolektionen åkte vi ner till stan(som jag skrev tidigare att vi skulle) och tog massa fräna bilder! Var sjukt nice, men sjukt kallt!

Iaf, efter skolan så drog jag och maria å handlade, sen käka vi. Sen blev det till att dra ut med Jonte, ädel (?) och christoffer. Vi busa och hade trevligt.. Nu var det egentligen meningen att jag skulle följa maria ner till stan men hade verkligen ingen ork så jag stannade hemma.

Ja, lovade att jag skulle lägga upp lite bilder osv från helgen...
Börjar med massa flummvideosar. Och ja, vi är fullt seriösa!





diggar att jag är megablek och har världens snyggaste hjälm som mor min tvingade på mig :')




later

wonderful

"chacha bloggen"

Idag var det tänkt att jag och jossan skulle bege oss ut på runn igen och åka lite skridskor. Blev tyvärr inte så. Vi bestämde oss för att gå ut istället. Mötte upp henne och gick till wayne's och tog en kaffe. Dagen har varit totally awesome. Käkade middag här hemma med mamma, sen drog vi på bio. Rebecca följde även med. Vi kollade på 'farsan', och det är verkligen en helt sjukt rolig film som jag rekomenderar er att se!

Jag och Rebecca gick hem från stan eftersom det inte var nån som kunde hämta och bussarna slutat gått, så nu är mina lår som isbitar.. Snart ska jag ta och packa ihop mina grejer  och imorgon 07.24 går tåget mot uppsala.

Ska även ta och ladda upp bilder och filmer från helgen imorgon, för idag har jag ingen ork!

later

Helg, awesome

Igår när jag kom till falun började jag med att möta upp jossan och syrran på stan. Tog en sväng runt där, fikade osv. Sen drog jag och Jossan te grönan och flumma och spela spel. Mys.. Sen drog vi vidare hem till björn i borlänge och parta all night long. Nice kväll!


Idag drog vi ut med mamma och lillan på runn och åkte skridskor. Helt perfekt väder och det var så sjukt skönt, men drygt i benen! haha. men verkligen hur kul som helst ! Sen hem till mormor och käkade mat. Är det bra väder imorgon blir det nog troligen att dra ut på runn igen en sväng och åka lite. Sen på kvällen är bio med Richard inbokat, får la se hure blir med det.

Åker iallafall hem till uppsala igen på måndag!

Bilder och sådänt från runn-turen kommer upp här inom kort! Nu ska jag kika på Yes man med mammsen <3

later 


Onsdag.

Sov hos anna inatt igen (om jag inte redan skrivit det). Medans hon var vaken och begav sig till stan så låg jag kvar och sov en stund till. Sen tog jag mig orken till att höra av mig till Emma, eftersom Sophie dissade mig idag. Sad eye.. Iaf , vi gick och käkade och kolla runt lite på Gränby Centrum sen vidare hem till henne där vi satt och kolla på hennes dansuppvisning och flumm. När hon skulle på dans följde jag dit en stund och tog sen bussen hem. nåväl, Emma, you made my day!

skola imorgon, ingen ork alls....








later
 


Pinsammast idag

Fick en länk skickad från franske Kevín, på en fransk tjej som dansar och jag kunde inte låta bli att lägga upp den här och dela med mig!  Förstår inte hur man kan skämma ut sig så brutalt som denna tjej gör. Haha. Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta :') YOU GO GIRL!


The best, the rest

Idag är jag trött, tröttare,tröttast! Sitter hemma hos Anna och gör inte så mycket^  Imorgon är vi lediga, så sjukt skönt! Då blir de antagligen till att umgås med Sophie :)

Min kära mormor fyller år idag också, så ska troligen åka hem till falun i helgen och fira henne:)
Nu ska jag faktiskt ta och vila en stund så att man kanske blir lite piggare sen.
 
later


JosefinéVärldensBästaVän

måndag - veckans värsta dag

måndagar.... Värsta skoldagen på hela veckan. Börjar 10.10 och slutar 16.45. Sista lektionen idag var Foto, och det kändes verkligen som om den aldrig skulle ta slut. Tiden gick så sjukt sakta så man typ somnade...


Iaf, sitter jag hemma hos Anna nu, blir te att sova här inatt igen. Händer inte spec mycket nu för tillfället, så finns inte så mycket att uppdatera om.. Så detta blir ännu ett såntdär megatråkigt inlägg..

Imorgon, blir det bättre..

later 


Hos Anna

Som jag skrev tidigare så drog jag ner på stan och käkade med Emma, hoppade på nån buss och åkte typ till nå ställe som låg mitt ute i ingenstans. Började gå på nån väg som såg ut att gå mitt ut i skogen, efter en bit blev det för läskigt så vi vände tillbaka. haha ^ tog bussen in till stan igen och gick och handlade, var en mycket trevlig tripp iaf,

sen drog jag mig till Anna där jag är nu. Blir te att sova här inatt, typ snart! Är fortfarande sådär sjukligt trött.

anyway, hade inte så mycket att uppdatera om..

jag saknar min darling, Richard!


later

Life rolls when you party naked

ohwallaaa!

Igår börja det med att jag tog kvart över 9 tåget in till uppsala från sophie, tog bussen till gränby och mötte upp Fredrik, Benjamin och Johannes. Sen blev det party med Emma, dock väldigt lugnt men trevligt:)

Drog hem till Fredrik sen och sov, och idag är jag sjukt trött. Hur vet jag inte för jag har sovit typ hela dagen, och drack typ ingenting igår heller så är inte bakis^  Menmen, jag är alltid trött så det är väl inte så förvånande kanske.

Ska ta och hoppa in i duschen och senare ska jag möta upp Emma och ta en promenix och snacka skiit.

later

EMS

nattbloggning

eller morgon kanske?

Sitter hemma hos Sophie och degar:) dygna för fulla muggar.  Jag sitter och nördar här medans hon sitter och spelar kort med sig själv^ haha. Trött är man väl en aning kanske...

Idag (Lördag) får vi se vad världen har att erbjuda, kanske blire party all night long!

later

lite ljus och värme i vintermörkret

tjolahoppsan.

Idag har varit en mycket bra dag! skolan var chill, läste bok på engelskan och mediekunskapen vare film.. inget att klaga på, sen multimedialektionen var nog den roligaste på länge^haha.  Sophie och Christoffer, dom kan sina grejer asså.

Efter skolan drog jag och Soph ner te stan och solade, var mycket skönt att ligga i solariet i ca en halvtimme.. Så nu har jag fått lite färg på kroppen! Wehooo, efterlängtat.. spec nu på vintern när man känner sig som ett levande lik för att man är så blek. 

och gud så jag vill ha SOMMAR nununununu!!

Tre veckor kvar till sportlovet, hoppas tiden går fort för har ingen ork med skolan!


bjuder på en bild också, bara för att..




later

äntligen


Nu funkar äntligen mitt internet igen vilket det inte gjort på mer än en vecka, därför den dåliga uppdateringen.. phuu .

Kan börja med och berätta vad jag gjort de senaste dagarna ,

Börjar med i fredags.. drog till stan efter skolan och mötte upp Marika, sedan begav vi oss hem till henne och snacka skit och kolla på film. Lugn kväll.

På lördagen hade jag skapligt tråkigt och var sjukligt trött så tog det bara lugnt ända fram tills Sophie ringde och fråga om jag ville följa med på party.. Och ja, så blev det. Drog på mig kläder och gjorde mig iordning sen raka vägen ner till tåget och åkte till henne. Sen mötte vi upp Jesper och co och drog vidare till tierp där festen var.. Mycket bra och trevlig kväll..

Söndagen var en riktig bakisdag, sov mer eller mindre hela dagen, sköönt!

I måndags slutade jag sent så gjorde inte så mycket..

Igår kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde, Minnet på topp (Y)

Och idag stannade jag kvar i skolan nån timme och försökte jobba lite engelska, vilket inte gick nå vidare bra.. Sen begav jag mig te stan och fixa mitt internet och lite annat grejs och nu sitter jag här och gör absolut ingenting, som jag tänker fortsätta med resten av dagen^ moaha..

Later


RSS 2.0