Jaadå

Nuså är det dags.. Skorna är på, jackan är på ingång och sen ska jag bara försöka få med mig alla tusen väskor och påsar sen drar jag mig till stationen. Tiden har gått bra segt, och jag är trött, tröttare ja tröttast!

Har inte hittat mina hörlurar heller som jag gjorde ett desperat försök att hitta.. letat igenom hela rummet utan resultat. Han en liten känsla av att dom inte är här, utan nån annanstans.

Anyway, nu åker datorn ner i väskan och jag drar äntligen hem till falun!

TTYL

nolifer

Sitter och räknar ner timmarna. ca 4 timmar  kvar nu tills jag beger mig mot stationen och möter upp hanna. Ser fram emot resan mot dalarna som kommer bestå av riskakor, tom&jerry kex och såklart världsbäst sällskap!

Har snart packat klart min feta äckligt stora väska och ska sätta igång och göra mig iordning för att fördriva tiden lite.
 men först ska jag ringa och sjukanmäla mig ¨


blablablablabla.

Uppdaterar säkert innan jag drar.


You never let go

18 dagar kvar tills jag fyller 18, och planer ramlar in från höger och vänster. Kommer bli totally awesome. Can't wait.

om ca 11 timmar sitter vi på tåget. Jag tror jag längtar lite, även om det inte var allt för länge sen jag var i Falun. Menmen. Om 4 dagar fyller min älskade syster år också, Och jag har världens sämstaste fantasi så har ingen aning om vad jag ska köpa.. Förslag?

+ att vi ska göra tatueringarna på fredag (förhoppningsvis) och ja, jag börjar bli nervös.. Löjligt i know, men jag har typ världens lägsta smärtgräns så de ska bli intressant och se hur jag klarar mig.

Packningen går segare än segast, så fortsätter med den imorgon bitti. Får ställa klockan på tidigt. haha.

Lovet, hoppas det blir så awesome som jag vill. Har dock inga höga förväntningar, för har man det , slutar de med att man blir besviken i slutändan ändå..

Ska kanske ta och slå på och koxa lite på en film eller någe och sen try to sleep!


ttyl

en dag

kvar.. imorgon hoppar jag och hanna på tåget till falun och välkommnar lovet med öppna armar!

Just nu håller jag på och städar.. Borde packa, men kan inte packa när mitt rum ser ut som det gör. Kläder över precis hela golvet. Har dessutom rensat mitt skrivbord och hittade min efterlängtade volymtång som jag letat efter i flera månader. Haha, bra där!


Idag har jag sovit i princip hela dagen, har inte varit helt kry så var hemma från skolan. Inatt hade jag feber också. Men den har gått över, sköönt!

Tog mig en tripp ut med hanna och hämtade biljetter och inhandlade lite fika till tågresan. Ska bli otroligt trevligt att inte behöva åka själv för en gångs skull.

nej nu har jag inte tid att sitta här och skriva, återgår till städning/packningen så jag blir klar nångång innan klockan blir allt för mycket.

TTYL




P to the anik!

Matteprov imorgon- kan absolut ingenting så ikväll ska jag pluggapluggaplugga..

Och sen ska induviduella valen vara inne imorgon.. Känner hur det kryper i närverna och paniken börjar smyga sig på. Det värsta är att jag inte fattar ett smack av skiten..

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!!!!!!

Oh, happy day!

Har som sagt umgåtts med hanna sen jag kom hem till uppsala.

Vi började med middag på stan, sen drog vi hem te mig och gjorde banan och choklad i ugn, med glass till. Satt mycket fint, var många år sen man käkade det sist. Sen blev det massa diskutioner om religion osv.. Satt mest och lyssnade på vad dom snackade om eftersom jag inte är särskillt (stavning?) insatt i det.

Sen drog vi till statoil och köpte lite dricka och satte oss framför datorn och flumma lite.

Hanna, vad ska man säga om den tjejen? jo, typ att hon är en av dom underbaraste, roligaste och knäppaste människor jag känner, Och tammefasen så har man alltid lika kul med henne. Går inte en stund utan skratt. Looove it!

Imorgon är det skola, är dessvärre inte spec taggad eftersom vi slutar kvart i fem.. Får se vad jag gör efter. Kanske träffar emma? eller så blir det på tisdag.

På onsdag hoppar jag och hanna iaf på tåget mot falun. Sen under lovet ska jag och världens bästa syster göra en tatuering tsm, en "syster tatuering". Kommer bli totally awesome :D can't wait!

Har förövrigt blivit dålig på att uppdatera. Har egentligen inget vettigt att uppdatera om, ingen ork för den delen heller. Mycket tankar i huvet för tillfället.. tålamod.






I try to hold on to this world with everything I have
But I feel the weight of what it brings, and the hurt that tries to grab
The many trials that seem to never end, His word declares this truth,
that we will enter in this rest with wonders anew

But I hold on to this hope and the promise that He brings
That there will be a place with no more suffering


bananarama

Hey!

Sitter hemma hos pappa nu och dricker lite kaffe. Ska dra mig hemmåt om ca 40 min. Haft en toppenhelg!

När jag anländer till uppsala blir det söndag-mys med Hanna.

Uppdaterar sen..

cause there's no one like you

Jag hatar att tänka tillbaka på allt, jag hatar att gråta mig till sömns om nätterna. Jag önskar att jag bara kunde lägga allting åt sidan, åtminstonde en dag!

Känns skönt att vi kan kunna prata ut om det som hänt. Men är det på bättringsvägen eller är det jag som inbillar mig? kommer det bli bra nångång? Eller kommer vi fortsätta som vi gjort dom senaste månaderna/året ? Är det värt att ens försöka? Är det värt att ge det en chans och riskera att vi mår piss i slutändan ändå?  Jag har så mycket tankar och frågor som jag inte kan hitta något svar på.. Vet inte vad jag ska ta mig till, vet inte vart jag ska ta vägen längre.

Jag saknar dig, jag älskar dig, jag behöver dig! Varför kan livet inte bara vara en gnutta enklare? varför ska det vara så jävla komplicerat alltihopa? Blir så trött, på allt..

Stort fett jävla heartbreak


godnatt!

(o)värd dag

Nu börjar veckan närma sig slutet och vi välkommnar helgen med öppna armar!

Dagen idag har varit rätt nice, och ganska fail! Började med imorse, tipspromenad påvägen mot vedyxaskogen, blev slagen av christoffer nästan hela vägen dit från skolan (gul-bil leken). Väl framme blev det korvgrillning och påvägen hem halkar jag till och ramlar nästan (men klarade mig). Blev massa flumm på vägen tillbaka till skolan med Sara och christoffer.

Kom en bil på vägen så christoffer stannade lite framför mig och sara, och när han står så nära diket så kan man inte låta bli att putta ner han i snön. Så tog världens sats och tacklade han så han flög ner i snön, slutade med att jag å sara halkade och jag ramla ner med benet i snön så satt fast, och hela kroppen i på grusvägen som var typ lerigast så min jacka + byxor och nedre delen av tröjan vart jätteleriga, så det är bara att slänga allt i tvätten! Och sara ramlade i snön och lyckades delvis hålla sig undan leran. Kunde verkligen inte sluta skratta så vi låg där och garvade så mkt att vi inte kunde resa på oss, och att Sara hade en lerfläck mitt i pannan gjorde det inte liiite roligare.  

Sägs att synden straffar sig själv, ja jag börjar tro på det! hahaha.

Efter allt trams är vi tillbaka i skolan där vi ska kolla på en film som är ca 2 timmar lång.. Höll seriöst på att avlida.. Den var seg och konstig och jag var inte alls pepp på att sitta stilla i två timmar å glo på nå skit. (ni som känner mig vet att jag har svårt att sitta still) Det började krypa i benen på mig.

Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte anna för att få mina grejer, sen raka vägen hem och bytte kläder och sen tillbaka till stan där jag mötte Hanna. Blev en trevlig Middag på Kina.

Imorgon är det fredag, och då drar jag hem till far min! ska bli riktigt trevligt :)

TTYL

SAKNA

Jag saknar tiden mer er som vi hade förut, skulle kunna göra vad som helst för att få det som det var då.
Alla sjuka saker som vi gjorde då, är oförglömliga! Det är garanterat en av dom bästa tiderna i mitt liv. Jag saknar det, jag saknar er, Jag saknar oss.

Hjärter-ruter, våra vinkvällar, Stenstekta hamburgare och alla andra flammsgrejer vi gjort.



Life rolls when you party naked

Ja..


Har varit en dålig uppdatering senaste dagarna, sry for that!

Idag började projektveckan, Var en riktigt tråkig jävla dag! Har setat och lyssnat på info om projektet, sen om högskolan osv, sen nå jobbig grej som jag inte ens minns namnet på.. Värdelös dag iaf!

Imorgon ska vi iaf börja med fotoprojektet, så Sophie och Sofie kommer hit imorgon så ska vi fota och ordna lite här innan vi drar vidare till skolan och lämnar kamera etc.  Ska bli intressant och se hur det går, hoppas gud är på våran sida så att det blir bra!

Nu ska jag fixa lite annat trams här hemma, sen får jag se vad jag gör sen.

TTYL




SAKNAR ER!



apelsinskal

TJA!

Har inte orkat uppdatera nått idag, har varit helt sjukt seg hela dagen så har mer eller mindre sovit hela dagen.
Vaknade runt 4-halv 5 och klev upp. Gick och handlade lite sen hem igen och käka. Sen blev jag jätte skakis så satt och skakade som ett jävla asplöv och fick en huvudvärk som skulle kunna döda en buffel. Så La mig igen och kollade på film, sen somnade jag igen. Klev upp igen för en stund sen och kände för att en liten uppdatering inte skulle sitta helt fel, även om det är världens onödigaste inlägg eftersom jag inte har nått att uppdatera om. Menmen, who cares? För övrigt är jag fortfarande sjukt trött även om jag sovit hela dagen och det tycker jag är sjukt! Tror jag håller på att bli sjuk... perfekt! (sjukt sjukt sjuk)

haha
TTYL

one way or another

Sitter här och är illamående. Livet är underbart!!!

Ska slänga mig i sängen och slå på en film, och resten av kvällen blir chillx1000

TTYL

godmorgon!

Är uppe och klar och redo för skolan!

Igår vid ca 22.20 får jag ett sms av anna som ber mig ringa. Ringer.. hej vad gör du? - nej inte mkt. -okej vad bra, då kan du börja gå till mig nu. -Jaha och varför det? -jo för jag och erik ska baka kladdkaka och vi vill ha dig med.

Så det var bara packa en väska och promenera bort till gränby. Flumm as usual med knäppgökarna, sen drog erik hem och jag å anna drog te statoil och handla lite. Blev en seriös timme med seriöst snack, sen började colan verka så vi blev på flummhumör x1000! Haha, har inte sovit nått inatt. Vi har haft så sjukt kul så jag trott att jag ska kissa på mig flera gånger.

Nu är vi som sagt klara och jag ska snart bege mig till bussen! Ikväll får vi se vad som händer.

TTYL

it's true I cant go on without you

It's a shame that it had to be this way
It's not enough to say I'm sorry

Maybe I'm to blame
Or maybe we're the same
But either way I can't breathe
Either way I can't breathe

All I had to say is goodbye
We're better off this way

I'm alive but I'm losing all my drive
Cause everything we've been through
And everything about you
Seemed to be a lie

A guiltless twisted lie
It made me learn to hate you
Or hate myself for letting it pass by

All I had to say is goodbye
We're better off this way

And every, everything isn't only
What it seemed so hold these
Words that you never told me
It's time to say goodbye
Goodbye


Take my hand away
Spell it out
Tell me I was wrong


Roll Roll and Flee

Wzup?

Sitter och lyssnar på världens bästa Nikola Sarcevic(love him) och pluggar lite..
Min käre vän Sophie påminde mig för ca en timme sen om att vi har prov i mediekunskap imorgon. Så det var bara att gå in på skolbloggen och läsa igenom massa. Har skrivit ca 3-4 sidor nu som jag ska läsa igenom 1000 ggr så att det sitter tills imorgon.. Eller ja, idag blir det. men whatever.

Så det är vad jag ska spendera nån timme åt ist för att sova, vilket jag skulle behöva göra för är trött.. Men inte då, jag ska vara duktig och plugga gääärnet och klara det dumma provet!

TTYL



Love will always find a way

godmorgon!

Eller ja.. haha. Vaknade för en stund sen så har hunnit städat och käkat och lite annat trams. Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag. är ledig så det är niiiice!

______________________________________________________

I'm losing my friends for you tonight
Cos' there is no one
But you who makes me feel alright
We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around
I'm leaving this town with you tonight
It don't matter where we're heading as long as you hold me tight
To you darling I am chained and bound
And nothing's gonna change that
You're the one that makes my world go around
If there is anything that I am sure of
Then it's my love for you
If there's anything that I want more of It is you


Oh, happy day!

woooooooooh!

Idag mår jag bra. Kände mig för att vara lite hurtig idag så tog mig en promenad från skolan och hem, Städade, bytte kläder och drog mig in till stan där jag träffade Anna och Erik.

Vi började med att gå och käka osv, sen gick vi runt på staden och kollade runt å var lite sådär allmänt störda som inte vem som helst lyckas med! OCH, dom knäppisarna råkade även ha sönder en rulltrappa.. Hur man lyckas? jo man ställer sig och hoppar lite smått i den och vips, så står den still. Dock inte säker på att den gick sönder, men det var grymt kul iaf xD

Sen vidare hem te anna och flumma lite till, och koxa lite on TV! Nu har jag precis kommit hem och ska la ta och göra nått vettigt och sen sova! Och imorgon är jag ledig *HURRRAAAYYY*

TTYL

This fucking up my brain

Varför ska det vara så svårt att bara glömma och gå vidare?
Att ha den där vetskapen av att du inte finns nära, att jag inte
kan ringa, smsa eller något. Det tar kål på mig!
Jag vill ha dig tillbaka i mitt liv, men vet inte hur jag ska bete mig,
vet inte hur du kommer reagera.. kommer det bli lika bra som förut
eller kommer det bara bli värre?

It's hard..


_______________________________________________________

A phrasing that's a single tear
Is harder than I ever feared
And you were left feeling so alone
Because these days aren't easy
Like they have been once before
These days aren't easy anymore

I should have known this wasn't real
And fought it off and fought to feel
What matters most? Everything
That you feel while listening to every word that I sing
I promise you I will bring you home
I will bring you home

From where I standing

Nyss hemkommen från Emma. Tog mig en promenad till gränby och mötte henne och käkade, sen upp te gränby centrum och inhandlade en korg åt pappas sambo (eller vad man säger). Vidare hem te emma där vi sjöng singstar osv, trevligt trevligt.
Nu ska jag ta mig orken att städa det äckligaste köket i världen och sedan slå mig ner och plugga lite.

TTYL

Times like these


Igår när jag kom till uppsala hoppade jag på bussen och åkte direkt hem till Hanna. Började med att vi bakade scones, eller ja. Hon gjorde ! riktigt gott var det. Gjorde Te och varm choklad och slängde oss ner framför tv:n och kollade på wallander. Senare på kvällen satt vi inne på Facebook och kollade efter massa roliga grupper och satt och garva åt nästan allt. Övertrötta? svar Ja! Har inge skrattat så mkt på länge som jag gjorde igår/inatt. Hanna, you made my day!

Ikväll kanske det blir att vi drar ut och käkar eller så lagar Hanna mat och bjuder. Kanoners kanoner:) får se om det blir av eller inte.

Nu har jag stora funderingar på om jag ska gå ut och ta en långpromenad i det vackra vädret. Men vet inte riktigt om jag orkar, det visar sig :)

TTYL



Four years of silence

HOJ!

Drar mig hemmåt uppsala idag ist, och min kväll står Hanna för. Blir lite söndagsmys med film.

Har varit upp te lugnet idag och kolla på när lillan åkte barnens skidspel.

Inte mycket till uppdatering.
'
TTYL

o m f g

Gårdagen började bra, hade skapligt tur på tåget för fick sitta brevid mamma! Så det var nice:) Satt och pratade, flumma och skrattade hela vägen. Jag älskar min knäppa mamma :)

väl hemma i falun blev de till att käka och byta kläder osv sen kom Sespas och hämtade mig å skjutsa mig till stan där jag mötte upp jossan. Jag hon och Jakob drog till victor där vi började dricka lite och hade trevligt. Spårade dock ut som vanligt menmen.. Värre kväll har man varit med om men denna ligger på top 5 ! Anyway, drog hem till Emrik och sov med jossan, sen kom Erik och Felix också.. 

Idag är jag sjukt seg och uttråkad till 1000. Men skönt med en hemmakväll dock, får se om planerna ändras frammåt kvällen. Ska ta och kolla på melodifestivalen för första gången hade jag tänkt.. Hatar det egentligen men är typ inge bra på TV så kan offra mig för det.

TTYL 

o m f g

Gårdagen började bra, hade skapligt tur på tåget för fick sitta brevid mamma! Så det var nice:) Satt och pratade, flumma och skrattade hela vägen. Jag älskar min knäppa mamma :)

väl hemma i falun blev de till att käka och byta kläder osv sen kom Sespas och hämtade mig å skjutsa mig till stan där jag mötte upp jossan. Jag hon och Jakob drog till victor där vi började dricka lite och hade trevligt. Spårade dock ut som vanligt menmen.. Värre kväll har man varit med om men denna ligger på top 5 ! Anyway, drog hem till Emrik och sov med jossan, sen kom Erik och Felix också.. 

Idag är jag sjukt seg och uttråkad till 1000. Men skönt med en hemmakväll dock, får se om planerna ändras frammåt kvällen. Ska ta och kolla på melodifestivalen för första gången hade jag tänkt.. Hatar det egentligen men är typ inge bra på TV så kan offra mig för det.

TTYL 

Love life

CHACHA!

hoho var bara tvungen (H)

Idag är en bra dag, är på ovanligt bra humör och varför vet jag inte riktigt. Kunna iaf inte somna inatt så låg och kollade på film hela natten och börja göra mig iordning för skolan runt halv 7. Är en aning seg, men det hindrar inte mig inte. HOHO, fick sluta ca 2 timmar tidigare idag:) jag älskar mig engelskalärare!

Och nu sitter jag här och är lagomt hyper och fundrar på om det är nått jag har glömt att packa, men tror inte det. Och om 2  ½ timme går tåget, och jag åker på samma tåg som min älskade mamma :) (som för övrigt är världens bästa) Hoppas det inte är allt för mycket folk på tåget :) Juste nu kom jag på vad jag skulle göra, ska leta reda på mina hörlurar (i) !

Och kvällen, hur kommer den se ut? Det har jag ingen blekaste aning om. Vet iaf att Jossan och niklas mfl är inräknade. kommer bli awesome anyway! :D

Får se om jag uppdaterar nå mer till kvällen annars gör jag det imorgon:)


 btw, Jag älskar vädret, värmen och allt annat som hör till nu såhär i början av våren! (förutom slasket) Jag älskar livet helt enkelt!

TTYL

Mannen i den vita hatten

förstår inte vad det är för fel på mig! Är inte trött så kan inte sova. Jobbigt värre... Hur ska detta gå?

Har packat klart (nästan) så kan väl ägna mig åt att göra klart det. Men det är tråkigt, så jag väntar en stund.

Sitter och kollar igenom artisterna som kommer till P&L ännu en gång. Och guuuuud så jag längtar! Kan tiden inte bara gå lite snabbare så att det blir sommar nångång?
Årets peace & love kommer bli de grymmaste på länge! Förra året var nice, i år kommer det bli ännu mera nice!

Jay-z NOFX The hives A day to remember Lasse Lindh Melissa Horn Andras Grega Kent Nikola Sarcevic är bara några av dom alla som måste ses! Ja, jag är taggad till 1000!


Nu ska jag packa det sista, sen ska jag slå på en film och försöka sova.. Idag blir det nog herkules! haha Loove it!




Lite bilder från P&L 2009



TTYL

you lost yourself inside

är helt slut i hela kroppen. Plus att min hals har börjat cpa igen! ooh lovely.. or not..

Ska ta mig orken att packa snart hade jag tänkt, för imorgon drar jag till falun och är där tills på måndag då vi har studiedag. Helt awesome.

Nu är det ca 5 veckor kvar tills jag fyller 18, ahwiiie! längtar

torsdag

åhåååååååååååå!


WOHOOOOOOOOOO

NIKOLA SARCEVIC TILL P&L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU ÄR JAG GLADAST EVER!!!!

Onsdag

åkte ner på stan med Emma efter skolan och kikade runt lite,.. oh vilken nörd hon är!

Sen Blev det en fika med Hanna :) Eftersom falun inte är aktuellt på veckodagarna så kör vi våra egna små grönankvällar här i uppsala på onsdagar. totally a w e s o m e.

Sen drog jag hem till ANA och flumma as usual. Sen blev hon trött på mig så jag drog hem! haha, ska bli intressant och se hur fanken vi kommer stå ut med varandra när vi flyttar ihop till hösten  xD 

TTYL 


bradag

Drog ut en stund och tog vara på det vackra vädret och träffade Daniel. Vi gick, gick och gick.. och käkade glass!

Mycket trevlig dag! :)

Bad day

Ja minst sagt! Skulle gå och möta Hanna vid Ica, stog där i över 40 min och väntade, sen gick jag in och handlade och gick hem.. När jag kom hem visade sig att hon stått vid ica i över 40 min och väntat på mig, dock vid ett annat Ica. Lite kul var det..

Utan snus har jag varit hela dagen så jag håller på att bli galen i huvet nu!  Menmenmenmen... Får lägga mig och försöka sova. Haha.


Och ja, vissa människor förstår jag mig bara inte på. När ska killen lära sig? Åååh, blir så irriterad när jag ser vilka jävla idioter det finns, vart fan är världen påväg?

 

waddappp

Ja dagens fotolektion var nog den pinsammaste på länge! haha, skulle fota människor som var 60+ så gick runt på stan och frågade massa randoms, hälften nekade och en söt liten tant blev så rädd att hon skulle skita på sig såg det ut som ^  Men tillslut hittade jag två damer som gärna ställde upp på ett foto, mycket trevliga och söta!

Lite senare blir det nog till att träffa Hannsiii! :)

TTYL

schooool

Ja, då är det dags för skolan efter en veckas sjukhet hahaha om man kan säga så ? ^

Anyway, är äntligen frisk, och på köpet har jag fått sveriges fetaste munsår. Ja för alltid ska det väl vara nånting.. Kan inte ha en dag utan att det är nånting som är fel. Well, i love myself!

nu lär jag kila till bussen !


later


ingen rubrik

har ingenting att uppdatera om idag så bloggen får vila tills imorgon


joooooooooobbiigt

somnade, vaknade nu... Känns ju bra, eller inte. Hoppas jag kan somna snart ändå annars blir jag galen!

never thought it feels so free








no lifer

Har nyss kommit upp ur sängen, är så sjukt seg i både kropp och huvud. Har varit det dom senaste två veckorna. jobbigtjobbigt..

Ska nog gå och handla nått godis och unna mig med.. eller glass.. svårt val, får se vad det blir.

later


Ah stor fet fail på mig

ja, la mig i sängen och kollade på film imorse, kunde inte sitta längre för min cp-rygg värkte som aldrig förr.
Anyway, kände mig inte nå vidare trött så trodde inte jag skulle somna, vilket jag gjorde.. Vaknade nu av att mamma ringde. heeeeeeeeeeela jävla dagen borta. Känns ju bra! åååhåååå..

dygnens dygna

ja, har inte sovit på hela natten. Känns rätt awesome att jag lyckats hålla mig vaken utan underhållning på ett tag.

Satt och nörda i skype med Mattias och nån från england ett tag lite tidigare. Jag föredrar att snacka svenska eftersom min engelska suger, så satt och prata med mattias och sedan lyssna på när dom snacka massa strunt. Mycket underhållande^haha.

Såå, känner mig väldigt trött nu men tycker det är onödigt att gå och sova när klockan nästan är 9 för jag vet att då kommer jag sova bort hela dagen, och det gillas inte! Så sitter och gör ett desperat försök att inte somna sittandes framför datorn.. hittils har det gått galant.

Ska hitta nånting att roa mig med nu..

Hörs sen

dagens

skulle gå och fylla på en vattenflaska, snubblade på en klädhög så jag vrickade foten och flög in i väggen. Slutade med att jag står och garvar lite sött för mig själv.. Det slog mig även att det kanske är på tiden att städa rummet..


glass i stora lass

ja,vad ska man säga? Vissa människor slutar verklingen aldrig att förvåna.

förövrigt så är jag grymt sugen på glass.  Vilket känns jobbigt eftersom jag vet att jag inte kommer kunna äta glass fören imorgon. eftersom mitt bankkort är trasigt och att jag inte har nå pengar uttaget gör ju inta saken bättre.. HEHEHE annars hade jag bokstavligen sprungit (stavning?) till statoil och inhandlat den största glassen jag kunnat hitta.. Men inte då, det får vänta tills imorgon.






Zzz

Hade tänkt lägga mig och vila en liten stund så att man förhoppningsvis skulle bli lite piggare, det resulterade i att jag somnade och sov i några timmar istället. Skööönt.

Så nu är jag relativt pigg och skapligt uttråkad men orkar inte göra nått ändå för klockan är mycket^ haha.

Imorgon ska jag göra allt annat än å sitta hemma..

TTYL

Another day

TJA!

Nu har jag klivit upp (finally) och hade tänkt dra mig ner till stan och möta Karin som vart i uppsala över dagen. Men såklart så är jag för seg så jag missar henne. BAJS säger jag på det :(

Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, kan behöva vara hemma och försöka friskna till. Fast ja, man vet aldrig hur det slutar men har iaf inga planer för kvällen ^

Nu ska jag sätta mig och fylla i massa papper och sen ta och ringa min mamma.


TTYL

Bahabadobidobidu

Ja, sitter och nördar i skype med andra nerds som är mobbade! typ, eller nått..

A iaf, idag har jag sovit, sen drog jag ner te stan och mötte Anna, handlade, hem till anna osvosv..

Idag fick jag hem ett brev där det stod att jag fått rum i gränby till hösten! Flyttar dit med Anna :D Kommer bli freaking AWESOME ! can't wait :D


later

..

inte på humör så idag får bloggen vila.

Hörs imorgon

awesomeness

Ja min dag har varit freaking awesome! Var som sagt ner på stan och träffade Hanna. Började med att vi gick och tog oss en kaffe och kaka på storken, satt där en lång stund och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen när vi var klara där tog vi en vända på stan, efter ett tag blev det dags för middag, dvs kebab/pizza. Sjukt mycket mums på det. Efter maten satt vi kvar en stund och fortsatte vårat snack tills det blev dags att bege sig hemmåt.

Så nu sitter jag här och känner mig svullen som en gris och vill bara spy för att jag är så mätt..

Ikväll, ska jag försöka lägga mig i tid. Låter vettigt med tanke på att vi börjar tidigt imorgon! |-)


aja, later!

CHACHA

sitter i skolan nu och typ dör långsamt^ Slutar snart, thank god!
Då beger mig till stan nu !
later

Snabbis

blir en snabb liten uppdatering nu på morgonkvisten innan jag ska bege mig mot skolan.

Inatt har jag sovit lika dåligt som igår, men inga sura miner för det, bara bita ihop och se glad ut.
Som sagt ska jag dra till skolan om... 16 min går bussen, så har en stund på mig.
Har bara en lektion idag så det är nice, ska försöka hinna förbi banken innan skolan.. annars får det bli efter. Efter ska jag iaf ta en lång och mysig fika med Hanna på storken. awesomeness..

Nu lär jag fixa det sista och sen dra till bussen.

Vi hörs sen!

inför sommaren

Har hittat massa söta sommarkläder som jag vill ha i sommar!
Blommor är nått jag fastnat för iår.. vet inte riktigt hur eller varför. Men det är sjukt fint och ja, sommrigt.





Jag älskar färgglada skor, så ett par snygga nya pumps i nån cool färg är ett måste inför sommaren.
(funderar starkt på att inhandla ett par gula och orangea)



ttyl

uääkkekekke

TRÖTT x 1000!

Somnade runt 7 imorse, och vaknade runt 3-tiden om jag inte minns fel (kan ha varit senare). Skönt med några timmars sömn iaf, även om det är helt på fel tidpunkt.

Iaf så har jag bara degat hela dagen, nyss duschat så funderar på om jag ska sitta här resten av kvällen eller kanske slå på en film.. Hann inte gå till banken idag heller så får göra det imorgon efter skolan. Dit ska jag gå även om jag mår piss^ sådeså..

Ja, har inte så mycket att uppdatera om eftersom det enda jag gör om dagarna nu när jag är sjuk är att sova..


TTYL

sleepless night

Har inte kunnat sova på hela natten, min hals är fucked up och jag hatar den!

Blir hemma ifrån skolan idag också, men ska försöka ta mig ner till banken och fixa nytt bankkort och lite annat trams.. Resten av dagen ska jag spendera till att vila vila vila... sen kan jag förhoppningsvis gå till skolan imorgon.

nu ska jag göra ännu ett försök till att sova, så man kan få nån timmes sömn iaf..

wish me luck!

sjuk

Ja, hurrar verkligen för att jag gått och blivit sjuk.. ännu en gång.
Typiskt att man ska bli sjuk första skoldagen efter lovet också.

Menmen,.. Är sjukt trött och jag dog lite inombords när det slog mig att jag måste laga mat. ORKAR INTE! Mat är bajs...


god blessed the broken road

Varje gång som jag setat och bara tänkt, har velat lyfta luren och ringa eller bara skicka ett sms och säga hur mycket jag saknar dig.. hur mycket jag vill att du ska komma tillbaka och allt skulle bli som förut.

Jag vet inte varför, jag vet inte ens hur... men jag vet att jag vill, på nått sätt.



every long lost dream led me to where you are.

RSS 2.0