dålig

dålig uppdatering dom senaste dagarna, lovar att bättra mig^ haha.

Anledningen till den dåliga uppdateringen är för att jag har varit upptagen med annat och inte alls haft nån tanke på att blogga.. men nu kände jag att det var dags..

Igår somnade anna och jag hade förjävla tråkigt så drog med mig Emma ut och vi flammsa runt i snön, riktigt trevligt och sjukt blött! haha. men det var kul :') Sägs att man ska vara barn så länge man kan så vi passade på igår ;) 

Var hemma från skolan idag igen för mådde pyton. Så har städat annas lägenhet medans hon varit i skolan så nu är det rent och fint :)

Ska ta och spika lite planer inför helgen.

later

nattbakning

Bosätter mig hemma hos anna denna veckan. Mycket bra mycket bra..

Idag har vi flammsat lite och käkat gott, sen kom även Emma över en stund, Lyssnade på music och hade allmänt trevligt. Snart ska vi sätta igång och baka kladdkaka, lite sent men det gör inget.. inatt dygnar vi!

later



godmorgon

eller ska man säga godeftermiddag kanske?  anyway så vaknade jag för en stund sen och har ätit min lilla lunch.. Ja, var hemma från skolan idag också för imorse mådde jag pyton (vilket jag fortfarande gör, fast är på bättringsvägen. Och det var ju lite synd eftersom vi hade prov idag, men får ta och göra det på fredag då vi har 2½ timmes rast |-) (värdelöst)


Sitter och lyssnar på Melody Gardot, inte riktigt vad jag brukar lyssna på men jag gillar hennes röst och låtar!


Ja,  har inte så mycket att uppdatera om just nu... Så,

talk to you later

..........

Kan sitta och lyssna på denna låt om och om igen..  lööv it!


what do you do?


kom hem ifrån stan för en stund sen där jag varit med Anna, Erik och Sanna. Mycket trevligt. Blev att inhandla ett redigt nice linne (+kaffe)! love it. Hittade även ett par skitsnygga rosa skor, men var lite osäker på om jag skulle köpa eller inte så la undan dom, så får se om jag åker ner imorgon och köper dom eller inte.. bestämde mig för att sova på saken ^ Har typ miljoner skor, plus att det inte var länge sen jag fick ett par nya. Men ett par till kan väl inte skada;p Skor kan man ju aldrig få för mycket av, eller vad säger ni? ;) haha.


 Nu ska jag försöka plugga till mediekunskaps provet som vi har imorgon! Önska mig lycka till! kan behövas^




later

dagens köp^







Hallåbaah

har varit väldigt dålig på att uppdatera känner jag..

Var iaf hemma från skolan idag, mycket skönt att bara ligga å slappa hela dagen.  Är busig och drar mig ner på stan inom kort och möter upp anna en snabbis, sen ska jag hem och bara sova bort hela dagen.

uppdaterar sen..

rubrik

i kubik...


Har precis käkat och umgåts med Maria. Har spelat kort och dampat lite. Mycket trevligt..

Nu mår jag skapligt illa.. Inte spec förvånande eftersom jag gör det efter varje gång jag äter. Inge vidare faktiskt.. Ska ta och slänga mig i sängen och slå på en film och bara ta det lugnt tills jag tillslut somnar ^

Så nu säger jag godnatt!

GODNATT

söndag

´har precis kommit hem till uppsala och jag känner mig verkligen inte pigg.. Min mage krånglar, jag fryser, ont i huvet osv.. Kanske har magkatarr också.. verkligen kul :)

skola imorgon, får se hur jag känner mig. Kanske stannar hemma och kurerar mig lite..


later


Se upp för dårarna

blev en mysig hemmakväll idag. Sitter och kollar på se upp för dårarna och ska snart sätta igång att packa ihop mina grejer. Åker hem till uppsala imorgon igen och då blir det troligtvis till att träffa Anna om planerna som sagt inte ändras.

later 


lördag

gårdagen blev inte alls som planerat. Kanske lika bra eftersom jag hade riktigt trevligt.

När jag kom till falun hämtade mamma upp mig å skjutsade mig till grönan där jag mötte upp Jossan. Spenderade min kväll där med spel, mycket skratt och såklart trevliga människor.

Idag har jag inte gjort så mycket. Drog te stan och käkade lunch på ming palace med Mamma, Anna och syrran. Satt mycket fint med kinamat om jag får säga det själv^  Efter lunchen tog vi en runda på stan, hittade en riktigt mysig tröja,  sedan åkte vidare till toftbyn och hämtade lillsyrran.

Nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Ska käka inom kort sen färga håret! Sen får vi se vad kvällen bjuder på..


later

godmorgon världen!

Ja nu är jag uppe och klar också för den delen.. Känns skönt att vara klar i tid så att man slipper stressa. Har hunnit packat nu på morgonen också, är säkert nånting jag har glömt men eftersom jag inte kommer på nått så var det troligen inge viktigt.

Nåväl, nu sitter jag och väntar på att Markus ska komma hit så jag kan åka med han te skolan,. skönt att slippa bussen lite då och då.. Taggad inför skridskor!

Efter skolan idag så drar jag ner på stan en stund, orkar inte åka hem och sen ner på stan igen sen.. Sen beger jag mig te falun.. Drar nog till Jenny ikväll, om planerna inte blir ändrade dvs.

Men som sagt, blir inte mycket uppdatering idag eftersom jag kommer ha fullt upp med skolan + tåg.

nu ska jag typ....vänta!


later

Grillkrydda

fast... nä!

Sitter här på en stol i mitt lilla rum och stirrar in i väggen.. eller inte!

sitter och tänker lite på allt och inget, när jag plötsligt börjar fundera på hur vissa killar kan vara så enormt äckligt barnsliga trots sin ålder.. Ena dagen får man höra hur man är hans livs kärlek och att han inte kan glömma en osv osv. När man inte tycker samma sak så är man dum i huvudet och mer eller mindre har förstört hans liv? Jag menar liksom, come on! Äre dubbelmoral på hög nivå eller vad är det frågan om? Sånna människor har jag varken ork, lust eller tid att göra med.-!

Ibland kan det kännas som ett slag i ansiktet, Men den här gången känns det riktigt bra!  Jag är klar, done,  IT'S OVER! And I fucking like it^ Känns jävligt skönt att inte behöva ha nån sån idiot i mitt liv som inte kan göra annat än att sabotera och bara vara allmänt irriterande..

Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag skrivet det här och nu.. Har väl brist på annat antar jag. Eller nått jag kanske vill få ur systemet.. whatever.. Haha..

Nu ska jag göra mig klar för att sova, även om jag inte är nå vidare trött.. Men lär försöka iaf så jag är pigg inför skridskorna imorgon ;)

 Night!


I can feel it

Slängde mig i sängen i brist på annat och somnade. Har sovit en bra stund nu så får hoppas på att jag kan somna till kvällen också.

Min hjärna känns lite ur funktion idag, kan inte komma på nånting kul att skriva om.. Kanske ploppar upp nånting senare.

Juste, imorgon har jag bestämt mig för att åka till falun och spendera min helg där..






later

who says

äntligen hemma från skolan, har dock inte varit någon jobbig dag, men det tär på krafterna ändå.  Imorgon har jag matteprov så ska plugga lite till det, sen får jag se vad kvällen bjuder på..

Later

woopa

skulle göra vad som helst för att få åka utomlands i några veckor.
sola,bada och allt annat som hör till.. bara njuta av livet och slippa denna eländiga kyla..  Innan snön och allt kommit såg jag fram emot vintern men nu äre bara jobbigt, vill ha sommar och massa sol!!


det här får bli sista inlägget för dagen, tänkte bara svänga förbi och säga godnatt och lite annat trams.. Blir en tidig kväll för mig, vilket är mycket behövligt..







later

Waiting on the world to change

sitter och lyssnar på John Mayer och filosofierar lite.

(känner att jag är ovanligt aktiv här på bloggen.. inte likt mig. framsteg)


Är otroligt trött idag, hur det kommer sig vet jag faktiskt inte, med tanke på att jag sov till ca halv 11. Kanske är det som är problemet, att jag sov för länge..

anyway, min käraste plattång var ur funktion för nån vecka sen så har inte kunnat använda den på hur länge som helst, vilket har resulterat till lockigt hår = mössa. Sen idag fick jag för mig att den kanske kände för att vara på min sida för en gångs skull och funka, och gissa vad! Det gjorde den, och fy så glad jag blev :')  Nu låter det som typ "hej jag kan inte klara mig utan plattången, den styr mitt liv". Eller nånting i den stilen..

Blev förövrigt inge städ idag, hade varken ork eller lust till att sätta igång att storstäda mitt minimala rum..

Kanske ska slå på en av mina uttjatade filmer inom kort, som jag kollat på ca 1000 ggr innan jag ska sova. Mest uttjatade är nog fjorton suger och 17 again.. Men det hindrar inte mig för att se dom ca 1000 ggr till.


I brist på annat för det bli nån härlig bild från när Pete Doherty spelade på P&L-2009.
Och för att jag längtar så ininorden till P&L-2010. Can't wait..


.


later

sommartider hejhej!

saknar sommaren och mysiga dagar/kvällar i åre..


so yesterday

Hade absolut ingen ork för att sitta kvar hos spec. en lång stund så drog mig hemåt. Mycket bra val om jag får säga det själv.

Så vad ska jag göra idag?  absolut ingenting.. känner att jag börjar bli sjuk, illamående och dyl. Skulle faktiskt inte förvåna mig om jag åker på nå jävla kräksjuka nu, med tanke på att dom jag umgåts med den  senaste veckan har åkt på det... I'm next?  who knows ^ får hålla tummarna på att jag inte åker på de.

Nu ska jag ta och plocka ihop lite på rummet hade jag tänkt, ser ut som rena bombnedslaget.

later

in school

Har precis haft multimedia prov i photoshop, hoppas det gick vägen..
Sitter hos spec. nu och ska plugga lite svenska och matte så man blir klar med skiten nån gång..
later

totally wasted

eller?

Nyss kommit hem från skolan/stan och nu äre sådär kallt ute igen.. Inte gilla.

Idag tänker jag prioritera plugg framför allt, som jag skrev tidigare att jag skulle göra förra veckan som inte blev av. Men nu ska jag ta mig i kragen och slänga fram böcker och allt som hör till, man måste ju börja nånstans.. eller ja, inte nu men om en stund..

talk to you later


full rulle

sitter och dunkar musik på inte riktigt högsta volym..

hemkommen från anna för en stund sen, kände mig hurtigast som dissade bussen och gick hem ist så nu har jag fått min motion för dagen. (haha)

Fick sluta kl 15.00 idag ist för 16.45, vilket var mer än behövligt. Måste tillägga att jag har nog sveriges drygaste, dummaste och ja, värdelösaste svenskalärare. Ibland har man bra lust att ge på na en snyting eller två. Idiot...

1 Februari ska jag och min kära vän Sandra (och troligtvis Anna) börja träna stenhårt inför sommarens bravader.

peace


morninglight

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv då bussen går,
drar mig ner till stan och käkar frukost på subway med Salle
innan vi drar oss vidare till skolan..

talk to you later


refresh

Ännu en nystart. 

Gårdagen var awesome.. Kvällen/natten bestog av janina, lisa och jackie. Var upp te slottet och satt där en stund och kolla på utsikten över uppsala. Vandrade säkert runt i halva stan, men det var en trevlig kväll med mycket skratt.

Idag har jag inte gjort nånting alls, inte haft nån ork. Hade tänkt prioritera plugg framför allt annat denna vecka. Men det har ju inte gått så bra. Nu ska jag snart ta och slänga i mig lite mat, känns som det är dags för det nu med tanke på att jag inte ätit på hela dagen och klockan börjar närma sig 8. Sen får jag se om jag kanske tar fram böckerna och pluggar lite, om jag orkar! hehe.

puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0