Söndag

... allas våran slö-dag!

bloggandet går segt. I helgen har jag varken haft tid eller ork att blogga.

I fredags var det meningen att jag skulle hem till ellinore där det skulle vara lite folk och typ chillkröka lite. Men hade ingen ork så hade planer på att vara hemma ist. Vilket sprack.. Drog hem till Johan i sala runt 20.00, han hade lagat mat (dålig tajming, hade precit ätit) men åt lite mat, riktig mästerkock dedär. Sen tog vi det chill ett tag innan det tillslut blev dags att dra och möta hans kompisar för att senare dra till stadshotellet (krogen). Var en riktigt nice kväll med trevliga människor =)

Igår hade jag tänkt dra mig till Dimmas i strängnäs, men så blev det inte. Så drar dit nästa helg eller nått. Länge sen man träffade den pöjken. Och vi har sagt i tusen år att jag ska komma dit men de har inte blivit av än, så nu ska jag ta mig i kragen och åka dit.

blev en lugn hemmakväll igår med tv, cola och chirre. Kollade på dansfeber, Morgan alling, vilken stjärna!! Haha. riktigt trevligt program. Sen blev det bröllopsfotografen, mycket bra film!

Idag ska jag plugga, har massa läxor.. redan efter en vecka. skolan kan suga kuk!


Juste, i fredags blev jag och anna utelåsta. Skulle ut och röka, och angelica var kvar inne så tog inte med oss nån nyckel. Sen skulle hon åka iväg, så vi frågade så att hon inte låst eftersom vi inte hade nån nyckel. och det sa hon att hon inte hade gjort, vilket hon hade gjort. Och jag höll på att göra mig iordning inför kvällen, så stog bara i en kort klänning, utan tröja och utan leggings. Och det var svinkallt, höll på att frysa ihjäl. Men efter lite mer än en timme så kom hon äntligen hem och vi sprang in i värmen! Nu är både jag och anna lite småförkylda, vilket kanske inte kom som en surprise;p

Nåväl.... ska börja med plugget snart, sen laga mat och sen ska jag ta ett vaaarmt låååångt baad. Ska nog kolla om bubbelgrejen i badkaret funkar också. hade ju inte setat fel med ett bubbelbad.. håller tummarna för att de funkar..


schleeten

YO!

Igår drog jag ut på Kalas med Per, Sebbe och Christoffer. Hade tänkt en lugn kväll utan alkohol, vilket rann ut i sanden. Haha. Drog hem hit och sov sen och Idag är jag sliten... bläää. Men det var en toppenkväll =)


Bahabarama

Juste, glömde skriva att jag var i falun i helgen. Innan jag åkte med mamma hem te dalarna träffade jag Jesper en snabbis efter skolan. Trevligt att träffa grabben, var ett bra tagt sen sist. sen på kvällen Var jag ut med Jossan, Niklas, Micke och Marcus. Började med o'learys sen vidare till pitchers. Kanonkväll =) Lördags var jag med Niklas och Victor, kollade på Nasses stora film osv. haha, trevlig kväll de.. Söndags åkte jag hem te uppsala igen.

Hade svenska idag, och läraren är en torr jävla kärring som han 0 humor och låter en inte prata lite. Värre än hon jag hade förra året i svenska. Trodde inte det var möjligt, men man slutar aldrig förvånas.. Åt helvete med henne iaf..

PEACE

damp på hög nivå

Sitter och sjunger och dansar för mig själv och är på hyperhumör. Anna kollar på mig som om jag vore dum i huvet, vilket jag är också... men man måste ju roa sig själv när hon är en torris. hahaha:)


Sova nu,  g'night

Nostalgisk känsla

Sitter här och har gjort en ny spellista på spotify med massa disney låtar. Får verkligen en nostalgisk känsla, man tänker tillbaka till när man var liten och sjöng med till låtarna när man kollade på film. Älskar låtarna av alla dess slag, engelska som svenska.. just nu går färger i en vind i högtalarna. Underbar låt :)

Dags att sova snart, börjar halv 9 imorgon med FBL (fotografisk bild) hoppas de är nån som man känner som ska gå det också.. Jag verkar vara den enda i min klass som har det :( jobbigt...


The first day in school

YOOOO! Klev upp klockan 6 imorse för att hinna duscha och säga hejdå till mamma som åkte till helsingborg idag. Mötte Emma och cyklade till skolan vid 8. Var en rätt chill dag idag. Började med att vi gick igenom lite grejs och regler osv, sen efter lunch drog vi och spelade minigolf, och tammefan så bra jag äär! haha, fick 3 eller 4 hole in one. YÄÄÄÄÄÄÄÄH på mig... nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma hem, sen resten av dagen får jag se vad jag hittar på =)


Mor på övernattning inatt

<3<3<3

don't pass out with your shoes on

Nu på kvällskvisten har jag spenderat mer än en timme i telefon med min bästa vän. Någon sekund efter vi lagt på får jag ett sms : "saknar dig redan". Haha Sötpluppen.  Det har gått tre dagar sen jag åkte från falun och jag saknar ihjäl mig. Men den 24 september kommer hon, Niklas och Victor förhoppningsvis ner :D Ska bli sååå kuuul och jag längtar!

Imorgon ska jag följa med anna till skolan och vara lite moraliskt stöd första dagen :) Själv börjar jag på torsdag, ska bli så kuul :D Nä, nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon :) åh, jag är en sån bra vän! HAHA

Godnatt:)


Babaaaa

Hej!

Vi är uppackade och bosatta i uppsala och njuter av livet till fullo! Anna ställde klockan på nio idag för att vi skulle komma upp i tid, hon har världens jobbigaste väckarklocka som låter som en katt.. Hon vaknar såklart inte av den, men jag är uppe i tid för en gångs skull. Känns bra, ska nog ta och göra lite frulle snart =) Sen senare idag hoppas jag på att få träffa Jesper som jag inte träffat sen typ.... i vintras eller nått. Länge sen vare iaf så vi håller tummarna för de.

imorgon, äntligen

Imorgon är det äntligen dags att flytta tillbaka till uppsala! Och gud så jag har längtat. Sitter för tillfället och är en aning bakis och fundrar på om det är något mer jag ska packa ner eller om jag är klar. Tror nog jag är klar, iaf nästan. Mor min köpte en ny cykel åt mig idag, eftersom min blev snodd förra terminen. Åh, vilken underbar människa min mor är :) rörigt inlägg men de gör inget.
 

Jar of hearts

Yo! dålig uppdatering dom senaste dagarna, men tycker inte att de gör så mycket. HÖHÖ. Gårkvällen började i slätta hemma hos Miranda med trevligt folk :) Sen blev de singelkväll på etage. Var trevligt :) Sen spårade det lite, så då drog jag hem till Niklas och spelade lite spel och sov. Idag är jag lite bakis, men de är väl så det ska vara :) sitter för tillfället och hostar som en jude. Ska snart hoppa in i duschen sen leka med jossan. Får se vad kvällen har att erbjuda:)

confused

sjukan har börjat lugna sig, inklusive hostan. Och jag håller på att få ett sammanbrott så idag tänke jag faktiskt gå ut. klarar inte av att bara sitta hemma längre. Men vad man ska göra`? ja de var ju en annan femma.. har jag någonsin nämnt hur tråkigt falun är? ja jag tänkte väl att jag gjort det nån gång.. Sitter iaf och väntar på att jossan ska höra av sig. Hon vaknade för en timme sen så det kan ju ta sin lilla tid =)


___________________________________
vet inte hur det kommer gå, men jag håller fast


beklaga, njuta och bara vara

Fram till nu har jag legat och kollat på Oc, verkligen älskar den serien.  Och min kära hosta blir bara värre och huvudvärken är extrem. Idag har jag levt på hostmedicin, alvedon och lite yoghurt. Går knappt att äta. Måste dock försöka slänga i mig lite mat, sen återgår jag till sängen och oc. och jag lär erkänna, att de är tammefan skönt att bara ligga hemma och bara vara. Hade dock kunnat må bättre, men skönt att vila.. lite iaf!


sjuk,sjukare,sjukast

HejsanHoppsan!

Har precis orkat resa mig ur sängen, har dock inte kommit ur den än, men det var skitsamma. Ska ta och lägga mig ner igen och kolla på några avsnitt av OC. Underbart! Som ni kanske förstår av rubriken så är jag sjuk, jätte sjuk. Hostar snart upp alla mina inälvor, och febern verkar hålla i sig.. Och inte tala om mina lungor/revben som värker så fort jag tar ett djupt andetag. Jaa, det är väl bara hålla tummarna på att jag inte fått nå jävla lunginflamation, för det hade ju varit lagomt typiskt såhär nära inpå skolan. Nej, OC nu, och resten av dagen.. kanske! Puss

Packelipackpack

Idag sätter jag igång att packa lite grejer. Inte långt kvar nuu! åh gud så jag längtar :)

irriterad tjej

Ja, här kommer ett såntdär inlägg som ni egentligen inte behöver lägga ner energi på att läsa. jag bara behöver skriva av mig, that's it!


Under kvällen har jag verkligen insett hur mycket man kan förvånas av en människa (i detta fall, flera). Varför ska det alltid bli en jävla massa bråk? Kan man inte beté sig som vuxna människor (vilket dom flesta snudd inpå är) och föra en konversation istället? Att se en av sina bästa kompisar hamna i slagsmål är det värsta jag vet om. Och idag blev det för mycket. Jag klarar inte av att se en person som jag bryr mig om, som står mig nära och ställer upp i vått och torrt, ligga och slåss/bli slagen. Och det är inte en smäll på käften utan brutalt. Jag blir orolig, tänk om det skulle gå över styr? tänk om det inte går lika bra nästa gång? Vad händer då? Nej usch, hemska tanke. Efter idag, är jag iaf riktigt trött på denna stad och människor som kommer hit och tror att dom kan komma och säga vad som helst utan att det uppkommer konsekvenser. Jag menar , come on.. vilka tror ni att ni är? 

Jag är verkligen glad och uppskattar från botten av mitt hjärta att jag har mina vänner här, som verkligen visar att dom bryr sig. Vad skulle jag göra utan dom? Nej ingenting. Falun hade sugit, mer än vad det redan gör om jag inte hade dessa människor som finns där när och vad det än gäller, som inte är längre än ett samtal bort. Ett samtal och dom kan vara här på tio min. Det är vad jag kallar äkta vänskap och det är sånna människor man ska ta vara på, sånna som verkligen ställer upp. Som en riktig vän gör.



tack och hej!

RSS 2.0