yOyOyO

Jahapp, då var denhär helgen slut... HAr varit en väldans bra helg tsm med Niklas Och Sjölin. =)
Blev lan i Fredags, och i lördags tog vi en tripp te bjurs och åkte lite bräda. Var som att kasta pengarna i sjön.. Åkte tre åk sen fuckade mina ben ur så kunna inte åka mer. WEIIII, så satt i värmestugan mestadels av dagen och spelade mobilspel. värt 300:- haha. Och niklas ramlade i ett hopp i slutet och slog i ryggen så han fick åka te akuten. Och nu ser han ut som en gammal stel gubbe hahaha. På kvällen lagade vi tacos, sen kom Syrran, victor och stina förbi. Bestämde oss för att dra hem te Natti, där vi spelade kort och hade trevligt. Och Sjölin måste nog vara sveriges dåligaste förlorare. :)


Ska ta mig i kragen och storstäda här hemma, blev aldrig nå avet i fredags. ORKA: |-)

TTYL

Frajdaj

HEJSAN HOPPSAN!
Har absolut inget kul att dela med mig av.
Hade bara lust att slänga in ett inlägg i brist på annat liksom.
Ska ställa mig framför spisen och laga lite mat, sen ska jag
försöka mig på att städa lite. Sånt som vi kvinnor är bra på. *host
Ikväll blire troligtvis en tripp te arenan sen kanske jag drar
hem te pöjken på lan. (är dock bannad i en vecka
för att mitt internet cpar hela tiden) KKUUUUUUUUUUUULLLLLLLLL :) nej.


Bajs


rubriklös

trött på vinter, trött på snö.. Jag vill ha sommar


sometimes you miss the old times


Tisdag

YOOOO! Sitter hemma hos Bengan och spelar LoL (nörd jag vet) i väntan på att min man ska komma hem och göra mig sällskap. Och för er som är intresserade så kan jag passa på å säga att vi har vart tsm i två hela månader idag :) Min lilla sparvel, hihi!

Näe, nu ska jag återgå till mitt nördande. Puss på er


ingen rubrik

YOYOYO!

Idag är jag en mycket trött tjej. Vaknade för en timme sen, orkade verkligen inte gå till skolan idag så jag stannade hemma.

Helgen var iaf awesome. Tågresan var dock väldans jobbig. Åkte via sala-västerås så tog 4 timmar att komma te kumla. Väl framme möttes vi av pappsen, drog hem,. käkade, spelade guitar hero och buzz. på Lördagen tog vi min briljanta idé och åkte till Bodaborg i karlskoga (?). Var svårare än jag kunna minnas, men kul vare. Och niklas fick kämpa på i ett av rummen och visa sina mukkler å klättra på väggar etc. (Haha)  I söndags var vi och bowlade, innan det var dags att bege sig mot falun igen. Lika jobbig tågresa hem också.. usch för tåg.
Juste, träffade min lillebror Erik för första gången också. Sååå söööt liten bebis :D

Nu ska jag ta mig en varm dusch, är helt frussen. Sen vänta på att niklas ska komma hem, sen ska vi nog bege oss och mata ankorna. I brist på annat;) haha.

OH, Det vankas en turkietresa i april med bra människor. Längtar och hoppas på att det blir av.



badabamodo

Har nog haft århundrades jobbigaste trycklektion idag.. Skulle göra rent nån jävla cylinder på maskinen, stog och skrubbade med svinto men färgen vela fan inte gå bort.. Så jag gav upp och lämnade arbetet till Therese och satte mig å spela kort med Daniel och Rezart istället.

Längtar till helgen, för då blire te att ta en tripp te Kumla och hälsa på far m. familj som jag inte träffat på nästan ett år nu. Så kändes som  det var dags att ta sig i kragen och åka ner. :)

Måndag

Idag öppnar äntligen grönan efter en lång tids väntan. Ska bli kul å dra dit å träffa alla människor igen=)
För övrigt är jag skapligt trött på skolan och funderar på att hoppa av och gå en bartenderutbildning på 15 veckor som Jenny rekommenderade. Låter betydligt mycket roligare :) Får se hur det blir.
Nu ska jag ta mig i kragen och laga mat, diska och sen hoppa in i duschen.

SEEYOOU

uttråkad

Jag har sjukt tråkigt så vill spy. Så illa är det.
Nu tänker jag snart dra mig bort till min dumma
pojkvän som säger att jag inte kan tänka.
SCHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYST GRABB!!



Fredag, finally!

Äntligen äre helg! Kan inte påstå att denna vecka har varit spec jobbig, har slutat innan 12 varje dag. Men det är ju alltid skönt med lite helg. Synd att man bor i sveriges tråkigaste stad bara. Får se om det händer nått kul ikväll, annars blire en hemmakväll med pizzabak och annat snask.

Har förövrigt ingen insperation alls så har inget intressant å skriva om för fem öre. Menmen...


igår, idag

Igår var jag jätteduktig och klev upp när niklas gick till skolan, fastän jag var ledig. Jättestolt över mig själv. HIHI. Hann med mycket, Städade nästan hela lägenheten, diskade, var och köpte nya städgrejer som dammsugare etc. Lagade kanongod lunch också, Kyckling med ris och currysås. MUMMA! Kanske skulle ha satsat på en karriär som kock istället;) haha. Drog ner till stan med mor och fixade mitt internet som fick för sig att sluta funka förra veckan.. sen mot kvällningen tog vi en tripp till Källviken och åkte lite bräda. Gick förvånansvärt bra, med tanke på att jag inte åkt på flera år så trodde jag att jag skulle ramla det första jag gjorde. Men inte då =) duktig tjej.

Idag har jag varit i skolan, Svenskaläraren har varit borta sen i måndags, thank good! (hate her) Så blev en kortdag idag, innehållande endast tryck. Rätt nice, fast har så sjukt ont i kroppen sen gårdagen.. Och mina ben/fötter som har fuckat ur totalt ska vi inte ens prata om.. Resten av dagen tänker jag bara ta det lugnt tror jag.. Kanske städar lite till i brist på annat. Nåväl...

SEEYOOU

ASG

HAHAHA nr.1 Det regnar fåglar i arkansas... kan nog vara det roligaste jag läst på hela dagen, hemskt, men kul. (min humor är udda jag vet)

HAHAHA nr.2 PatetiskTjej_92

________________________________________________




BABARABABAPA

Hoppetihoppetihopp


finallyyyy

efter en veckas slit har jag och älsklingen äntligen lagt klart puzzlet han fick i julklapp. Fyfan vad jobbigt det har varit! När vi äntligen var klara så fattades det en bit.. då vela man bara falla ihop och gråta. Men som tur var hittade vi den sen- thank gooood.. Bläääääsh, vad ni än gör köp aldrig ett puzzel.

Imorgon kommer äntligen Ebba hem igen, och gud så jag längtar! :DD och som tur är, ska hon inte flytta te piteå! Så nu är alla nöjda och glada :)

Nej, nu ska jag försöka mig på att städa.
HOOOJT


_______________________________________-
det finns många minnen, bra som dåliga.
du har alltid funnits vid min sida, i många år.
 men nått gick snett och går inte att rätta till..
vad ska man säga.. tack för domhär åren?
"bästa vän"

:)

nytt år, nya möjligheter

Det nya året firades in på bästa möjliga sätt med bra människor. Började med beer-pong tunering hemma hos Nisse. Fast kan nog inte riktigt kalla det tunering, blev inte så mkt pongande så att säga;p Vid tolvslaget var det meningen att vi skulle ner te torget men vi var sega så vi missade det.  Drog hem till Jenny där vi fortsatte kvällen. Måste nämna att det varit den bästa nyårsafton, har inte haft en lyckad på väldigt många år, så jag är nöjd!

2010, var bäst. 2011 kommer bli bättre!


____________________________________________-
det kommer aldrig bli som det en gång var..

RSS 2.0