jag + Uppdatering = 0

Segt går det , jag vet!

Helgen, var kanonkul! Började med att jag åkte te stan och mötte Niklas och jossan, sen drog vi hem och börja dricka lite öl och åt mat. Sen kom det massa folk osvosv. Lördag var man helt död, så blev lite käk sen resten av dagen sov vi mer eller mindre.

I söndags skulle dom åka hem, och anna skulle också hem, så det slutade med att jag också åkte hem till kära falun. toppenhelg, helt klart! Igår var jag upp till lugnet och pratade med syven där om att ev. börja i skolan på lugnet. Hoppas det går igenom nu :)

Idag har jag varit ner på stan med syrran en stund, sen mötte jag Victor, Niklas och Garvö och var med dom ett tag innan jag beslutade mig för att gå hem till Jossan. Sen åkte jag hem för första gången sen jag kom hit och käkade lite osv. Sen ringer täckis, så det var bara att hoppa på cykeln och cykla ner te statoil. Kallt som f*n äre ute. uschuschusch...

Och för er som missat ska jag flytta hem till falun snart!

24 September 2010

Har inte riktigt vant mig vid att skriva 2010 än.. och ändå har det gått ett år snart! Snart är det 2011 och tiden bara rinner iväg. Vintern närmar sig, och jag måste erkänna att jag ser fram emot det lite. Men bara lite. Hoppas på att vi drar till sälen iaf och spenderar några dagar där som planerat! Har absolut inga förväntningar, för man vet aldrig hur det bli, om de blir av eller ej!
 Men vi håller alla tummar och tår och hoppas på de bästa.

Idag ringde klockan på kvart i åtta, försov mig lite, men det gjorde inte så mycket eftersom jag inte ska till skolan idag.. Och varför jag inte ska det behöver vi inte gå in på. :)

Håller på och tvättar en massa nu, duktig jag ääär! Känns dock helt jävla meningslöst att gå upp klockan 8 för att tvätta när man hade kunnat sova några extra timmar. Menmen, nästa gång fans inte tvättid fören om typ tre veckor, och så länge står man juu inte ut :)

Failade iaf med första maskinen, såklart! Hade i tvättmedlet där man skulle ha sköljmedel, och sköljmedlet där man skulle ha flytande tvättmedel.. vilket resulterade i att tvätten inte blev ren. så det var bara att köra om den maskinen, men rätt denna gång. -HEHE. Tänk så svårt allt ska vara.

När jag är klar med tvätten ska jag städa lite, för vårat kära rum ser ut som ett bombnedslag mer eller mindre, och ikväll får jag finbesök :DDDD Weieiiii, Världens bästa Jossan&Niklas kommer nämnligen hit och spenderar helgen :) inte en dag för tidigt, så att säga ^

Nä nu har jag inte tid att sitta här och skriva, nu ska jag diska:D HÖRS SEN!



LYCKA!

Lycka är när man hoppar ner från sängen och landar på fötterna!


Nej, Fick svar på mitt mejl till syven för en stund sen! Och imorgon ringer han till skolan i falun och kollar om jag kan börja där:D Hoppas verkligen att det går nuuu, då blir jag lycklig:) Så håll alla tummar och tår för mig nu PPL!

Sommar och sol!

Idag har jag och Ellinore planerat lite smått inför sommaren. Båda har målet att få körkort innan sommarn, och om vi lyckas med det ska vi dra med oss Mikaela och bila ner till Öland och spendera några dagar där och bara njuuta av livet:D Kommer bli underbart, längtar som en tok och hoppas verkligen det blir av nu.

Och nu har jag bestämt mig.. Nu är jag klar med uppsala för tillfället och hoppar av skolan och flyttar hem till falun. Förhoppningsvis kan jag hoppa in på tyck på Lugnet. Annars blire te att söka jobb, men hem ska jag!

Imorgon kommer Niklas och Jossan hit och spenderar helgen :) kommer bli kanonkul!


Världens underbaraste tjejer


Dagen då allt bara blir fel

Idag har verkligen allting varit emot mig.. Har inte kunnat sova på hela natten, mitt hår vela inte riktigt samarbeta imorse, på vägen till skolan får jag kramp i magen och börjar må jätte illa.. Ger det en chans men det gic´k inte över så åkte hem istället. Skulle boka tvättid, så funkar inte min jävla nyckel.. Sen fixar anna det när hon kommer hem, sen äre nån som snor våran tvättid... ARGGGHHHHH!

Blir deprimerad av att sitta hemma (och sällskapet suger) så nu tänker jag dra mig hem till Hanna och bli på lite bättre humör!


Onsdag

Hey!

Sitter och kollar på kungarna av tylösand. Tycker så synd om lilla Range som blir så mobbad av alla andra, och jävla äckel erica kan äta mitt bajs:)

Idag har jag legat i sängen mer eller mindre hela dagen. Tusen tankar som rusat runt. Sen tog jag mig en promenad på lite mer än en timme. Bara gick och gick och gick. Var så skönt å bara gå och tänka lite själv.

Imorgon ska jag nog till skolan, gå och prata lite med Syven och kolla om det finns nån möjlighet att hoppa in på tryck i falun istället.. Skulle vara toppen om det gick men man ska väl aldrig ha några förväntningar... Inte för att jag inte trivs här, för det gör jag.. Har bara sån grov jävla hemlängtan! Saknar alla vänner jag har i falun och ja... Allt är bajs just nu bara...

beslutsångest

Det här är min sista chans, det vet jag.. Det är nu eller aldrig. Men det Känns som jag inte klarar av att gå i skolan, har ingen ork för nånting. Känner mig inte motiverad för 5 öre.. Vill bara krypa under jorden känns det som.. Bara flytta hem till Falun och börja om där.. Nä, jag vet inte vad jag vill.......


Videobomb

Ta det med en nypa salt...





Jimmie Åkesson kan suga min kuuk!

HEJ ALLA VÄNNER, OCH OVÄNNER!

Den här helgen har varit bra. Spenderad i falun, Woh! I fredags blev det lite utgång med Jossan och co. Först hemma hos Carro med några tjejer, sen drog vi hem till Niklas mor där dom var! Trevlig kväll :)

Lördags var chill hela dagen, och i söndags var det egentligen meningen att jag skulle åka med Fredde hem. Men eftersom han skulle behöva stressa för att hinna till sthlm och rösta innan dom stängde så bestämde jag mig för att ta ett tåg istället. Iaf, gick och röstade, sen drog jag hem till jossan där vi fick för oss att spela in lite videosar. Började med några hakvideos, sen drog vi ner till stan och mötte niklas och victor. (Ja, det går väl inte att vara utan dom alltför länge) Sen gick vi tillbaka och bakade kladdkaka, som vi lyxade till lite med banan i. Riktigt gott. Jossan kom på idén att ha kakao i ansiktet och spela in några andra videos där vi mest flummar. Slänger upp alla här sen!  Sen när vi var klar med det, drog vi hem till Victor och kollade på film. Sen tillbaka hem till henne och kollade på valvakan. Och hur fan SD kunna komma in i riksdagen förstår jag inte riktigt.. även om det kanske inte var helt otippat, men seriöst... vad tänker svenska folket med?  usch... Och sen att SD och Jimmie Åkesson påstår att dom inte är rasister/främligsfientliga är ju bara sjukt.. När man vill fa bort 90% av alla utlänningar från sverige så kan man inte påstå att man inte är ett främlingsfientligt parti... inte heller att man inte är rasister. Det är min åsikt, och jag vet att jag inte är ensam om att tycka så. Med det sagt säger jag: SUG KUK JIMMIE ÅKESSON OCH FUCK SVERIGEDEMOKRATERNA!

PZ!

Äckeel

Sitter och kollar på VMA'S.. och Lady Gaga, snälla. HUR FAN kan man sätta på sig en klänning / skor som är gjorda av kött? Nog för att hon har en egen stil visst, men det är ju fan bara äckligt och gå runt i rått kött..


immunförsvar på botten

Inte nog med att jag har ett par ögon som kliar utan dess like.. Tror jag har fått magkatarr nu igen, vilket suger! Var tvungen att gå hem från skolan idag för att jag mådde så dåligt. Får se om jag går imorgon..

Åker iaf hem till falun imorrn.

Plupp plupp



Idag hörde min käre far av sig och berättade att min nya lillebror äntligen kommit till världen :D

Kungarna av tylösand

Är lätt min nya favoritserie. Haha, gud vilka människor det finns =)


seg tjej

HEJ!

nu är det såhär va att jag har stora planer på G. Både i och utanför skolan. Ska ta mig i kragen och ringa till en sjukgymnast och börja gå där. Sen ska jag även börja hårdträna, och då snackar vi promenad/springa minst en gång om dagen och börja hårdpumpa på gym.Kommer bli nice:D Ska försöka dra med mig min slöa rumskompis också,. (som jag för tillfället är lite irriterad på) Sen gällande skolan har jag beslutat mig för att byta ut historia mot webdesign A eftersom historian inte alls var som jag hade tänkt mig, plus att vi får miljoner saker att göra efter varje lektion. Sen till trean byter jag ut psykologi mot Foto B. Kommer nog bli bra.  känns som jag är på rätt spår nu! WEEHOOO


Lösenord

Hey! Fro.m ikväll tänker jag sätta lösenord här på bloggen. Så att ni vet, vill ha den lite mer personlig. Men ni nära och kära som vill fortsätta läsa trots lösenord, säg till!

Bababarabababarababa

typ.

HEJ BLOGGEN!
Hahahaha., Nej... Har precis varit och handlat lite mat. Så ikväll blir det örtkyckling med ris :) Mumsmumsmums .

seg

uppdateringen går segt som vanligt..

Åkte hem till falun i helgen, fredag blev de en lugn kväll på grönan och sen film hos niklas. I lördags var det Granny goes street, så var ner på morgonen och kollade på Mora träsk med jossan, niklas, Jenny och hennes barn elli =) sen senare blev de hoffmaestro. Sen började vi dricka lite hemma hos Ekkis för att säga hejdå till henne eftersom hon flyttat till london. Sen drog vi ner te stan och kollade på Neverstore och öste till Kapten röd. Sen drog jag, victor och stina hem till niklas och myste med film osv. 

bilder kommer sen.


död i kroppen

Ja, bättre än så kan man nog inte förklara hur jag känner just nu... Tackochlov så fick vi sluta ca 2 timmar tidigare idag, vilket kändes väldigt behövligt annars hade jag nog somnat stående... När jag kom hem så satte jag igång och diskade vårat berg av disk och plockade ihop på rummet osv. Duktig jag är, det är inte anna. :)

Tog även en liten powernap, och gud så skönt det var... Nu värker min rygg och nacke så mkt att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Slänger mig i ett varmt bad och hoppas på att skiten blir lite bättre.



Haha igår, hade jag så tråkigt att jag ritade skägg och mustach och spelade in lite roliga videosar. haha, har aldrig haft så kul åt mig själv som jag hade då =) kul att man kan roa sig själv iaf!


TTYL

tryck all day long

Sitter och har tryck, det är segt.  Gör inte spec mkt..

RSS 2.0